Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

ŠOK! ČOVEK GURNUO ZID OD BLOKOVA NA DVOJICU POLICAJACA

Objavio: RHT
30/11/2022 11:29 AM

Sinoć je Više javno tužilaštvo u Leskovcu odredilo zadržavanje čovek (1982) iz Pečenjevca kod Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Foto: Screenshot Youtube

Naime, on je sinoć oko 22.30 časa u dvorištu svoje kuće u Pečenjevcu gurnuo zid od blokova na dvojicu policijskih službenika PU u Leskovcu.

Ova dva službenika na koje je nasrnuo, došli po pozivu njegove majke koja ga je prijavila da je lomio stvari po kući, pri čemu je zid pao na policajce i jednom polomio dva prsta na stopalu a drugom jedan, takođe na stopalu.

Ove povrede su od strane lekara kvalifikovane kao teške.

Izvor: Srbija Danas, Novosti

Tagovi:

 • napad
 • Policija
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

  PRATITE NAS

  HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
  HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
  Background adbanner