Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

ŠOK: Ana Nikolić objavila da će pozvati Milicu Pavlović da joj bude gost na koncertu u Areni! (VIDEO)

Objavio: RHT
27/01/2023 5:04 PM

Bog ove igrica

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica Ana Nikolić najavila je na svom Instagram nalogu da će pozvati Milicu Pavlović da joj bude gost na koncertu 7.10.2023. u Štark Areni.

Naime, ona se snimala u kupatilu i pevušeći svoj hit “Legitimno” otpevala je i da bi mogla da pozove Milicu Pavlović na svoj koncert u Štark Areni. Uz sve to dodala je i da je ona Bog igrica.

-Moj prvi solistički koncert u Štark Areni! Vidimo se 7.10. Volim vas!❤️ Ja sam Bog ove igrice!- napisala je Ana uz video

Podsetimo, Milica Pavlović izjavila da bi došla na koncert Ane Nikolić u Štark Areni, koji je zakazan za 7. oktobar 2023. godine, samo ako je pevačica lično pozove.

Mnogi su ove poteze popularnih pevačica protumačili kao da je njihovo pomirenje na pomolu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner