Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Sofiju uporedili s Miljanom Kulić! Poručili joj: “Moraš da se raspitaš koju šifru imaš”!

Objavio: RHT
08/06/2021 9:13 AM

Milica Pavlović okačila je sliku sa Sofijom Milošević i time podržala njeno otvaranje modnog studia u Beogradu.

Milica Pavlović i Sofija Mološević-Foto:Printscreen Instagram

Međutim negativni komentari na račun manekenke krenuli su da se nižu ispod slike. Dok su neki komentarisali kako je premršava i da im se njena kolekcija ne dopada, bilo je i onih koji su komentarisali njeno ponašanje i isto uporedili sa učesnicom “Zadruge”, Miljanom Kulić.

“Ja se izvinjavam, prelijepa si stvarno, nema sumnje i kulturna. A i majka si, vidjećeš za pet šest godina da ću da ti padnem na pamet. Sad si najpotrebnija djetetu, nije sve daj dijete dadilji i to je to, kao Miljana Kulić luda. Stani malo ako ti je karijera važnija od svega, moraš pod hitno da se raspitaš koju šifru imaš. Mani se to muž ti gospodin, čitaj, obrazuje se a sigurno i jesi, mani se modelinga jer znaš ko je tu najlepši i najzgodniji”, glasila je poruka
jednog gospodina iz Budve.

Taj komentar je Milica vrlo brzo obrisala kako bi zaštitila drugaricu od ljudi koji sebi daju za pravo da komentarišu tuđe živote.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner