Background adbanner
calendar

Petak 18. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“Roditeljstvo me je promenilo!” Milica Mandić sija kao zvezda, a evo koju pevačicu smo sreli! (FOTO) VELIKI POŽAR U KNEZ MIHAILOVOJ! Vatra buknula u zgradi (VIDEO) LUKAS PRIREDIO NOĆ ZA PAMĆENJE PUBLICI U SLAVONSKOM BRODU! Održao spektakularni koncert, nema igla gde da padne! (VIDEO) “NIKADA NISAM BIO SA MUŠKARCEM” Jera progovorio o intimnim odnosima: “Želim da se OSTVARIM KAO OTAC” FASCINANTNO! Svaki kutak “Imanja” je kao iz bajke! Saša Mirković ponosan, a evo detalja! (FOTO/VIDEO) OPŠTA POMETNJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Fanovi Lijama Pejna ključaju od besa zbog objave Sajmona Kauela, ovo mu zameraju OVO SU SVE ESTETSKE INTERVENCIJE ĐINE DŽINOVIĆ! Evo šta je Melinina i Harisova naslednica uradila na sebi! (FOTO) “SKOČIO SAM SA MOSTA ZBOG NJE, PROBUDIO SAM SE U ŠOK SOBI” Lazar Jeremić PRVI PUT progovorio o detaljima i SMRTI MAJKE Izraelski napadi na Gazu sve jači: Petoro mrtvih, među njima i troje dece! “Gastoz se IGRA SA ANĐELOM ĐURIČIĆ! Neverovatno da je čovek zaljubljen u nju! Ona ih je RAZOTKRILA: Anđela je MONOTONA… (VIDEO) “POBEGAO SAM KROZ PROZOR BOLNICE! Nisam hteo da me OPERIŠU” Jera doneo drastičnu odluku ZARAD LJUBAVI prema FUDBALU MAHRINA PROGOVORILA o LJUBAVNOM ŽIVOTU! Ekskluzivno! “SREĆNA SAM I ZALJUBLJENA!” (VIDEO) MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ URNISALA RANKOVIĆA! Goce brutalno o njegovoj porodici: “Ipak su oni…” SKANDALČINA! “STIGLA NOVA BEBICA ZA MOJU SESTRU” Saša Mirković POKAZAO BESNU MAŠINU za Miru Škorić, njen osmeh je NEPROCENJIV (FOTO) “GDE ĆU JA I KAKO ĆU?” Velika ispovest Mirke Vasiljević! Stefan Usiljanin PRETRESAO glumicu: “Proći će!” Sve o ljubavi, karijeri, roditeljima, porodici…A OVO ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! RASKRINKANO DA JELENA I IVAN IMAJU TAJNI DOGOVOR! Ovo su detalji njihovog skandaloznog plana, propašće u zemlju od stida

SOFIJA I TERZA ZGROZILI JAVNOST! Posle vrele akcije otkrili detalje intimnog odnosa!

Objavio: RHT
18/10/2024 3:39 PM

SOFIJA I TERZA ZGROZILI JAVNOST!

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza posle vrele akcije koju su imali nastavljaju da pričajuu o svojoj injtimi. Međutim, kada je Sofija iznela sve intimne detalje istog, njene reči zgrozile su sve koji su slušali, zbog čega ceo dan pljušte komentari na društvenim mrežama.

foto: prinscreen/youtube/zadrugaofficial

Učesnica ne krije da joj je bilo lepo, pa se osvrnula na Terzinu provokaciju koju je uputio Aneli Ahmić kada ih je zbog vrele akcije najstrašnije osudila.

“Jel ti krivo što tebe nisam je*ao” – smejući se Sofija je citirala Terzića.

– Ne, ne rekao je doći ćeš i ti na red – dodao je Luka.

– Našli su se oni takvi da morališu – ubacio se Terza.

SOFIJA I TERZA ZGROZILI JAVNOST!

– Imaju pravo jer ste pred celim stolom rekli da neće biti ničega. Šta vas briga, dete se nije rodilo, i da vidi jednog dana, ne vidi se ko je akter. Uvek detetu možeš da kažeš da je bio zadatak, da ste ispod jorgana bili Munjez i ti. Napravili foru za rijaliti – pravdao ih je Vujović.

– Kaži da si me masirao – dobacila je Janjićijevićeva, te istakla da su uradili sve što ih je Lepi Mića posavetovao da ne rade.

– Sve je to normalno! Ko je u vezi a nema odnose? – rekla je učesnica.

– Ovde i oni koji nisu u vezi, radili su – složio se Vujović, pa im postavio pitanje da li su primetili kameru.

– Ja sam videla, ali on kaže da nije bila okrenuta, on je mislio i da se ti klipovi ne puštaju – rekla je Sofija pa se dotakla toga kako je Terzić veliki potencijal. 

– Ne bi pustili to da nije aktuelna priča, ovde ljudi imaju odnose, pa nikom ništa – govorio je Terza pa se nakon toga osvrnuo na to da nisu više mogli da izdrže kao i da su strasti prevladale.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/alo/J.V.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner