Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

SOFIJA MILOŠEVIĆ ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE!: Većina pratioca je ostala u čudu (VIDEO)

Objavio: RHT
08/10/2022 8:15 PM

Trening Sofije Milošević će vas iznenaditi

Foto: ATA Images

Iako je za samo dve godine dva puta bila trudna, pre nekoliko meseci rodila je sina Teodora, manekenka Sofija Milošević svoju figuru nedugo nakon porođaja vratila je na staro. Na tome joj mnoge žene zavide i svi se pitaju kako je moguće da tako dobro izgleda?

Sofija je sa svojim pratiocima na „Instagramu“ podelila svoju dnevnu rutinu, a većina njih je ostala u čudu. Naime, nevenčana supruga Luke Jovića ima vrlo čudan hobi za jednu ženu, sa time se složila većina ljudi koja je odgledala video zapis koji je podelila na pomenutoj društvenoj mreži. Trening Sofije Milošević ne bi izdržali ni mnogi fizički spremni muškarci.

Manekenka je sa trenerom vredno vežbala, udarajući iz sve snage u njegove ruke, kao u bokserski džak, a kako je i sama izjavila ovo je njen vid joge i opuštanja.

Šta joj na ovo kaže Luka, da li možda Sofija na ovaj način izbacuje negativnu energiju kada se posvađaju i da li je među njima sve u najboljem redu, možemo samo da nagađamo. Ali jedno je sigurno, za savršeni izgled Sofije Milošević osim dvoje male dece zaslužni su i veoma teški treninzi.

BONUS VIDEO:

Izvor: Svet Scandal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner