Background adbanner
calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LJUBAVNICI BEZ IMALO STIDA! Ostavio trudnu ženu koja se RAZARA NAKON PREVARE, a on javno naskače na drugu, gledaoci šokirani prizorima! “POSTOJI RIZIK DA NAŠA EVROPA UMRE” Nikad dramatičnije upozorenje Makrona – bloku se crno piše?! JODŽIR U ZAGRLJAJU NAJPOŽELJNIJIH SRPSKIH STARLETA! Poznati influenser usijao društvene mreže novom objavom! Ovaj trio niko nije očekivao! (FOTO) UPRAVO SAOPŠTENO! Tojota investira 500 miliona dolara u električne taksije! HYPE PAPARAZZO! Snežana Đurišić napravila HAOS U CENTRU GRADA?! ŠOK SNIMAK (VIDEO) “BIO SAM NA DIDIJEVOJ ŽURCI KADA SAM IMAO ŠEST GODINA..” Ispovest mladića od kojeg ćete se naježiti! Do detalja opisao sve! ANELI NAPUŠTA RIJALITI?! Donela neočekivanu odluku! Ne može više da izdrži! Sada je konačno! (VIDEO) KRAJ DRAME NA VRAČARU! Muškarac pretio da će dići ruku na sebe, napao radnike, a potom i policiju! TRUDNA MILICA HITNO MORALA NA ULTRAZVUK! Evo u kakvom je stanju njena beba nakon stresa koji proživljava svakodnevno zbog sramne javne prevare! (FOTO) HORMON RASTA ZA DECU STIGAO U SRBIJU! Oglasio se RFZO, pa objasnio zbog čega se desila nestašica ovog leka u apotekama! NOVI DETALJI AFERE “JAHTA”! Evo kako je navodno Boba Živojinović dva puta prodao isto plovilo zbog čega je saslušan u tužilaštvu! LJUBA PANTOVIĆ BILA MUŠKARAC DO 17. GODINE?! Dobila i poziv za vojsku, a kada je otišla na porođaj doživela je ŠOK! HITNO SAOPŠTENJE U VEZI GUGLA! Otkriveno šta kompanija razmatra KAZNE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Večiti rivali sankcionisani nakon incidenata na derbiju! Platiće debelu kaznu, ovo je nedopustivo! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) “MOJA SLABA TAČKA SU ŽENE!” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ”, Stanislav Krofak: Maju sam ISKULIRAO, Natašu nisam PROGANJAO, a Miona je PROPALA sa Ša

SKANDAL! SOFIJA I TERZA IMALI VRELU AKCIJU! Dok trudna Milica prolazi kroz PAKAO, oni pred kamerama podivljali i zatresli sve! (FOTO)

Objavio: RHT
03/10/2024 3:35 PM

Sofija i Terza imali vrelu akciju

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Sofija i Terza imali vrelu akciju

Učesnici rijalitija Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević ne razdvajaju se nakon što je takmičar priznao emocije i vezu sa njom, a trudnu verenicu Milicu ostao u emisiji uživo.

Da stvar bude još gora, čini se da su Sofija i Terza navodno imali odnose, ako je suditi po komentarima na društvenoj mreži Fejsbuk.

Janićijevićeva je snimljena oskudno odevena, Terza nije skidao pogled sa njim, a komentar je glasio da su učesnici imali odnose, što ne može sa sigurnošću da se potvrdi, budući da, osim ove fotke, ništa više ne postoji, za sada.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Milica doživljava nervni slom napolju

Borisav Bora Terzić koji je u rijaliti ušao kao verenik Milice Veličković sa kojom čeka bebu. Sinoć je javno priznao vezu sa cimerkom Sofijom Janićijević i ostavio trudnu verenicu.

Javnost je zgrožena zbog čitave situacije i Terza je na stubu srama, budući da je priznao pre ulaska da su mu prioritet finansije i kako da obezbedi trudnu Milicu.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

Kristina Spalevic umalo izgubila zivot dok je Kristijan u rijalitiju?! Oglasavanje za Hype TV!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

477
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner