Background adbanner
Background adbanner

SOFIJA I LUKA ZA 7 DANA LUKS ODMORA POTROŠILI 70.000 €: Jedan obrok koštao ih je 700 evra, manekenka nije morala prstom da MRDNE!

Objavio: rht
06/07/2021 11:48 AM

Sofija Milošević i Luka Jović za sedam dana odmora na jahti navodno su potrošili 70.000 evra.

Sofija Milošević i Luka Jović-Foto:Printscreen

Manekenka Sofija Milošević i njen partner, fudbaler Luka Jović, dali su navodno 70.000 za iznajmljivanje jahte na sedam dana u Španiji.

Fudbaler i manekenka prvo su bili na Majorki, a potom su navodno iznajmili luksuzan brod kako bi krstarili Sredozemnim morem. Dnevno su morali da iskeširaju 10.000 evra samo jahtu, ali to nisu navodno jedini troškovi koje su imali.

“Osim tih 70.000 evra oni su na skipera dali još 1.400 evra, a Luka je iznajmio i kuvara i sobaricu kako Sofija ne bi morala ništa da radi. Hteo je da maksimalno uživaju jer im je prethodni period zbog koronavirusa bio jako stresan, kao i svima”, rekao je neimenovani izvor blizak paru.

Sofija Milošević-Foto:Printscreen

Isti izvor otkriva da su se Luka i Sofija nekoliko puta iskrcali na Ibicu “i to ih je papreno koštalo”:

“Išli su u najskuplje restorane kako bi jeli vrhunske specijalitete. Ibica je toliko skupa da jedan obrok sa vinom može da košta i do 700 evra. Ali Luka ne mari za novac. On toliko dobro zarađuje da mu nije problem da na jedno letovanje potroši novac kojim može da se kupi stan u Beogradu”.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x