Background adbanner
calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO I ANITA ZVANIČNO RASKINULI?! Stanojlovićeva obrisala sve zajedničke fotografije! Iznela sve javno, pa besno poručila samo jedno! (FOTO) OVO PRIZNANJE NIJE SAMO SIMBOLIČNO: Predsednik Srbije odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN (FOTO) POZNATI JUTJUBER EKSKLUZIVNO U “CHIT CHAT-U SA NEMANJOM” Njegova priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim VRELA AKCIJA ANELI I MATEJE! Mislili da kamere ne snimaju, zatresli krevet, nisu mogli da se obuzdaju, SKANDAL JEDAN OD NAJBOLJIH SVETSKIH OČNIH HIRURGA NIKICA GABRIĆ PROGOVORIO O SVOJIM POČECIMA: “San mog oca bio je da obrađujem vinograd i gajim mandarine” (VIDEO) ANJA BLA SE TOTALNO POSVETILA POSLU! Pomogla je mnogima da dostignu svoj maksimum, ovo su svi detalji! CITY HYPE: Maja Berović o ulozi na filmskom platnu, Andreana Čekić prisetila se starih ljubavi! Da li Anja Bla misli da će je sada PRILAZITI MOMCI KOJI IMAJU NOVAC?! U Carcastu sa Va Vanom INFLUENSERKA progovorila o svemu! (VIDEO) PREMINULA GLUMAČKA LEGENDA “HARI POTER” FILMOVA! Megi Smit nas napustila u 89. godini! TERZA SAZNAO DA GA JE TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ OSTAVILA! Evo kako je reagovao! Skandal u najavi! PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) RAZVODE SE PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON!? SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Ovo se navodi kao razlog kraha braka! ŠOK IZDANJE ADRIANE LIME! Manekenka drastično smršala, pa sve iznenadila svojom pojavom Posle GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST KOD VA VANE! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! POČINJE NEVREME! RHMZ se hitno oglasio, evo kada stiže kiša u Srbiju ŠOK SVEDOČENJE BIVŠE DEVOJKE UROŠA BLAŽIČA! “Tada je bio nasilan i morala sam da pristanem”

SUMNJA SE DA JE TRAVA POPRSKANA KISELINOM?! Pojavio se skandalozan snimak paljenja i uništavanja stadiona Partizana!? (VIDEO)

Objavio: RHT
22/09/2024 7:42 PM

SUMNJA SE DA JE TRAVA POPRSKANA KISELINOM?! Pojavio se skandalozan snimak paljenja i uništavanja stadiona Partizana!?

Foto: Alo!/Marko Metlaš

Huligani dan uoči večitog derbija oštetili teren na stadionu Partizana

Teren na stadionu Partizana teško je stradao dan uoči odigravanja 174. prvenstvenog večitog derbija, a na društvenim mrežama se pojavio snimak huliganskog pira.

Pod okriljem noći, huligani su obili brave i uništili teren u Humskoj, kako se navodi u zvaničnom saopštenju FK Partizan, koje možete pročitati dole.

SUMNJA SE DA JE TRAVA POPRSKANA KISELINOM?! Pojavio se skandalozan snimak paljenja i uništavanja stadiona Partizana!?

Na snimku se vidi čitava situacija. Sumnja se i da je teren poprskan kiselinom, kako se navod na instagram profilu 192_rs. Policija intenzivno traga za počiniocima.

Podsetmo, ovim povodom FK Partizan izdao je saopštenje koje prenosimo u celosti:

– FK Partizan obaveštava javnost da je tokom prethodne noći teren na stadionu u Humskoj ulici, na kom je za sutra zakazano odigravanje najveće utakmice srpskog fudbala, uništen u značajnoj meri. Grupa organizovanih kriminalaca, tokom noći provalila je u prostor stadiona i izvela obesan pir uništavanja terena. Kao što se može videti iz priloženih fotografija, delikventi su razbijali pivske flaše i ogromnu količinu stakla rasuli po celom terenu. Uz to je teren, koji spada u red najmodernijih hibridnih terena, koji je FK Partizan ugradio prošle godine uz pomoć UEFA i FSS, uništen polivanjem i paljenjem naftnih derivata po celoj površini terena.

Ogorčeni smo i tražimo hitnu reakciju svih nadležnih organa. Kako bi se ovi kriminalci što pre identifikovali i protiv njih preduzele kaznene mere. Na uvid nadležnim organima stavljeni su snimci sa sigurnosnih kamera. Kao i saznanja o kojim se pojedinačno vođama ove organizovane grupe radi, a nadležni organi takođe imaju podatke o tim licima. Te smo uvereni da će učinioci ovog nezapamćenog čina biti vrlo brzo pronađeni i procesuirani. Ukoliko nadležni organi ne privedu ta lica u hitnom roku, FK Partizan će sutra u 15 časova javno objaviti imena i prezimena lica koja predvode ovu grupu.

“RADI SE O NEZADOVOLJNIM PRIPADNICIMA KRIMINALNE GRUPE!”

Radi se o nezadovoljnim pripadnicima kriminalne grupe. Koji se prikrivaju pod imenom određenih navijačkih grupa, a u prošlosti su se isti već hvalili oštećenjem centralne lože stadiona. Kao i ispisivanjem poruka protiv uprave na tribinama i svakodnevno u samoj okolini stadiona. Upozoravali smo nadležne institucije da se ta organizovana grupa neće zaustaviti na prethodnim krivičnim delima. Već da će ih ponavljati, a sada smo dobili i potvrdu toga. Ova grupa lica, odlučila je da svoje očigledne frustracije iskali na imovini kluba koji navodno vole. Na terenu na kojem sutra igrači voljenog kluba treba da se istrče, igraju fudbal i izbore pobedu za svoj klub.

Ovim činom naneta je ogromna materijalna šteta prema FK Partizan, a o narušavanju ugleda kluba i svih njegovih navijača u fudbalskom svetu da i ne govorimo…

Stručne službe kluba uveliko rade na sanaciji terena. Obzirom da je ostalo nešto više od 24 časa do odigravanja najveće utakmice srpskog fudbala, na kojoj će između ostalog biti prisutan veliki broj stranaca koji će svedočiti sramoti grupe koja je uništila teren voljenog kluba. Stanje terena se ne može u ovom kratkom roku popraviti do željenog i u potpunosti spremnog za igru. Ali će FK nadležna služba FK Partizan učiniti nadljudske napore da teren dovede u prihvatljivo stanje za odigravanje utakmice.

FK Partizan poziva sve prave navijače da sutra dođu na utakmicu, da svoju ljubav prema klubu iskažu podrškom treneru i igračima u najvažnijoj utakmici – stoji u saopštenju.

Hypetv.rs/Kurir/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner