Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

SNIMA SE KAMEROM DOK GIGANTSKI SILIKONI ISKAČU I NJIŠU SE: Procureo SKANDALOZNI snimak Soraje Vučelić! (VIDEO)

Objavio: RHT
18/03/2023 11:59 PM

Soraja je objavila snimak iz stana na kojem je vidimo u čipkanom donjem vešu, u koji njene silikonske grudi više ni ne staju.

Foto: Printscreen Instagram

Starleta Soraja Vučelić pre nekoliko meseci je nestala sa društvenih mreža na kojima je svakodnevno objavljivala golišave slike sa luksuznih destinacija.

Kada Soraja nije slikala i snimala svoje obline u minijaturnim bikinijima, objavljivala je fotografije dizajnerskih kesa u kojima su se nalazile skupocene krpice, a sve je prestalo onog momenta kada je rešila da se posveti trudnoći, potom i rođenju sina Kana.

Nedugo nakon porođaja Soraja se vratila na Instagram, potom šokirala slikom koja je isplivala na mrežama na kojima se vidi kako zaista izgleda bez programa za ulepšavanje, a sada i snimkom na kojem se vidi da se “vratila na staro”.

Soraja je objavila snimak iz stana na kojem je vidimo u čipkanom donjem vešu, u koji njene silikonske grudi više ni ne staju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner