Background adbanner
calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KUMA ACE ILIĆA I BILJANE JEVTIĆ JE POZNATA VODITELJKA! Ovo je malo ko znao, ne biste odmah pogodili KO JE U PITANJU RASKINULI BAKA PRASE I ANJA BLA! Popularni jutjuber definitivno stavio tačku na svoju vezu, pa objavio šok video, otkrio i razlog! NA RAČUNU SAMO 29.441 DINARA! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” EVO ZAŠTO POLA BEOGRADA NEMA STRUJE! Grom tri puta udario u blizini trafostanice! “JA SAM ŽELELA MIRAN ŽIVOT BEZ STRESA” Oglasila se bivša devojka Zorana Marjanovića nakon što je uslikan da razmenjuje nežnosti sa Indi SNAŽNO NEVREME STIGLO U SRBIJU, PRESTONICA U MRAKU! Uznemirujuću snimci, ekipe na terenu saniraju kvarove! SAŠA MIRKOVIĆ I ACA LUKAS POKORILI LETNJU SEZONU! Balkanska zvezda radi kao parna mašina, jedva ima slobodne dane! KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CAST-U” Sukob između Croatia Records i klijenata: Spor oko nacionalnog blaga i transparentnosti! TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ U POTPUNOM HAOSU! Glumica objavila šok video, Anđelka Prpić joj pružila podršku! (VIDEO) KAKO UKLONITI BAKTERIJE SA SUNĐERA? Ovim trikom uništava se 99 posto štetnih mikroorganizama koji štete zdravlju ukućana! “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CAST-U” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EVRA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLEDICE? STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićeve, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! “ŠTA IMA VEZE AKO MI DRŽI RUKU NA BUTINI?” Indi se oglasila o vezi sa Zoranom Marjanovićem, na kraju PRIZNALA SVE?! ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmenjuju nežnosti!

SNEŽANA SAVIĆ ODGOVORILA JELENI KARLEUŠI! Nakon što je pevačica iznela mišljenje o njoj, glumica nije želela više da ćuti!

Objavio: RHT
20/06/2024 9:15 PM

Snežana Savić odgovorila Karleuši

 Foto: Antonio Ahel/F.S/ATAImages/Ilustracija

Muzička zvezda Jelena Karleuša izjavila je juče tokom izbora za Mis Srbije da je glumica Snežana Savić, po njenom mišljenju, najlepša Srpkinja. Jelena je takođe rekla da je Snežana “Monika Beluči pre Monike Beluči”, što je izazvalo brojne reakcije.

Ovaj komentar nije prošao nezapaženo, pa se oglasila i sama Snežana Savić. Glumica je izrazila zahvalnost na lepim rečima i podršci koju je dobila od Karleuše.

Snežana je u prvi mah bila iznenađena ovim rečima. Potom se Jeleni i zahvalila, istakavši da je Karleuša uvek plenila svojim izgledom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Snežana Savić odgovorila Karleuši

– Iznenađenje i za mene, hvala joj lepo! Poznavala sam njenu majku Divnu. Znam i nju iz vremena kada je počinjala karijeru. Oduvek sam izražavala simpatije prema njoj, a tek sada… kada je već velika zvezda. Oduvek sam je izdvajala. Smatrala je osobom koja ima najviše stila na estradi.

-Čak sam i jednom prilikom, negde u društvu, rekla: “Šteta što nju ne pošaljemo na ‘Evroviziju!'” Jelena pleni svojim izgledom gde god se pojavi. To ne može niko da ospori. Smatram da je sve to negde uzvratno… Čudno je to, znate… to su neke energije da, kada se vama neko dopada u smislu izgleda, onoga što radi i kako to radi, eto uvek dobijete određeni “fidbek” – rekla je Snežana.

Photo: F.S./ATAImages

Karleuša saopštila da se razvodi od Duška

Pop diva Jelena Karleuša pojavila se sinoć na izboru sa Miss Srbije i oduševila stajlingom i pojavom, a pevačica važi za najbolju stilizovanu ličnost na našim prostorima.

Jelena je pozirala okupljenim fotoreporterima, a onda i porazgovala sa sedmom silom o udarnim temama na estradi, ali i svom privatnom životu.

Karleuša je tom prilikom i potvrdila da je u zvaničnom procesu razvoda od Duška Tošića, kao i da će sve biti sporazumno. Detaljnije u odvojenoj vesti.

Hypetv.rs/E.B./Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner