Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UROŠ ŽIVKOVIĆ OSTAO GLADAN! Nakon promocije SLOBE RADANOVIĆA u potrazi za hranom (VIDEO) “POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči!

SNEŽANA DAKIĆ ZATVORILA REVIJU BUGARSKOG DIZAJNERA: Voditeljka imala posebnu čast, ekskluzivno pokazala delić atmosfere!

Objavio: RHT
29/03/2024 9:25 PM

Snežana Dakić zatvorila reviju bugarskog dizajnera!

Photo: Hype, Privatna arhiva

Voditeljka i poznato TV lice Hype televizije, Snežana Dakić, nedavno je predstavila i svoj novi podkast pod nazivom “Sada i ovde”, koji je ubrzo postao jedan od omiljenih sadržaja javnosti. Ona pored toga, vodi i emisiju “Male stvari”.

Odavno važi da je za Snežanu stil njeno srednje ime, a večeras je imala posebnu čast.

Naime, ona je zatvorila reviju bugarskog dizajnera Fatiha Osmana na drugoj po redu modnoj manifestaciji “Naisa fashion”, koja je održana u Hali Čair u Nišu.

Voditeljka se našla među govornicima panela, a ubrzo je na svom Instagram podelila i delić atmosfere i utiska sa pomenute revije.


Medju dizajnerima koji su učestvovali na ovoj modnoj manifestaciji prednjače lokalni brendovi.
“Naisa fashion” imala je humanitarni karakter sa ciljem da pomogne obnovu niskog porodilišta.

Inače, Snežana je oduvek važila za ženu od stila. Njene kombinacije oduvek su inspiracija mnogim damama, a kada god se u javnosti pojavi, svojim izborom oduzima dah.

Autorka i voditeljka izuzetno gledanih emisija o modi i stilu, porodici, zdravim odnosima, danas je autoritet i na poljima kao što su lični razvoj i odnosi među ljudima.

Foto: hypetv, Snežana Dakić zatvorila reviju bugarskog dizajnera!

Inače, Snežana je nedavno istakla da pored fizičke kulture života, ona je stavila akcenat i na mentalnu higijenu.

“Važno je sačuvati i svoje telo od gojenja, nezdravog stila života koji uključuje preterivanja i poroke: alkohol, duvan, promiskuitet i narkotike. Bitno je održavati i mentalnu higijenu. S godinama bi trebalo da postanemo tolerantniji, a ne zadrtiji i neprilagođeni. Ali to sve iziskuje rad na sebi. A mnogim ljudima je lakše da se učaure u neprilagođenost i da krivca traže u drugima.”

Hypetv.rs/E.B.

Tagovi:

 • fashion
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

  PRATITE NAS

  HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
  HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
  Background adbanner