Background adbanner
calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAČNA SATNICA svih mečeva četvrtfinala na EURO2024 SKANDAL NA IMANJU OPRE VINFRI! Dvojica momaka uhapšeni su na njenom ranču zbog pokušaja ovog zločina! TRUDNA MARIJA KILIBARDA NE MIRUJE! Voditeljka se u šestom mesecu trudnoće odlučila na ovo! “DECA SU MI SE RUGALA, ZVALI SU ME OLIVA!” Naomi Kembel progovorila o vršnjačkom nasilju koje je doživela! “NADAM SE DA ĆE POTRAŽITI STRUČNU POMOĆ” Vanja Ignjatović ključa od besa, uputila brutalnu poruku Ša i Mioni, reagovala i Tara Simov! ŠOK! OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ! Evo šta kaže nakon što je otkrivena njegova veza sa Indi, novi detalji o romansi! SIN SLOBE RADANOVIĆA POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Pevač pokazao naslednika u nesvakidašnjem izdanju KAKO SE REŠITI DOSADNOG KAMENCA?! Ova dva sastojka sigurno imate u kući, a otkloniće i najtvrđu prljavštinu! “NE SEĆAM SE LJUBAVI PREMA NJEMU, TO JE VRSTA PREVARE!” Milena Ćeranić o Nemanji Stevanoviću! Pevačica OTVORILA DUŠU! GDE SE SAKRITI KADA POČNE GRMLJAVINA?! Na ovo mesto niko ne bi pomislio, a najbolja je zaštita! PREDSEDNIK VUČIĆ NA SVEČANOM PRIJEMU U AMBASADI SAD-a: Ambasador Hil nasmejao sve svojim govorom na srpskom! NINA ĐOGANI OBJAVILA VIDEO IZ TERETANE I ODUŠEVILA PRATIOCE! Komentari se samo nižu, a ovaj deo njenog tela su svi primetili! “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO..” Tara Simov razbesnela pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vreme, evo šta je uradio! KONAČNO PRAVA ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića!? Evo šta se dogodilo zaista u kući porodične kuće Tošić-Karleuša ALEKS NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE! Objavila šok video nakon što je uhvatilo nevreme!

SMRŠALA 21 KILOGRAM: Saška Veselinov nakon porođaja dovela liniju do savršenstva (FOTO)

Objavio: RHT
24/05/2023 6:30 PM

Manekenka i dizajnerka porodila se pre dva meseca i za kratko vreme je uspela da vrati svoju liniju koju je imala pre trudnoće.

Foto: Printscreen Instagram

Snajka Đokovića, Saška, navodi da je kilograme izgubila na potpuno prirodan način, ali uz puno truda i zalaganja.

Ona i njen suprug, Đorđe Đoković, odrekli su se mesa i mlečnih proizvoda u potpunosti, izbacili su i slatkiše iz ishrane, a Saška svako jutro na prazan stomak popije i čašu ceđenog celera.

Kako je navela, par se već godinu dana hrani vegetarijanski, a na ovaj potez su se odlučili iz ličnih razloga.

– Već godinu dana se Đole i ja hranimo vegetarijanski. Ranije smo za nekoliko obroka dnevno imali meso na tanjiru, ali se nismo osećali dobro u svojoj koži. Stalno smo bili bez energije i naduti, pa sam predložila da uradimo detoks. Izbacili smo meso i mlečne proizvode, ali i slatkiše. Dogovor je bio da to traje mesec dana. Međutim, kad smo videli rezultate, nismo želeli da se vraćamo na staro. I dalje jedemo burgere, koje inače obožavamo, ali sada niko ne ispašta jer su vegetarijanski – rekla je Saška za Informer.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je otkrila i da redovno trenira, čak pet puta nedeljno. Sa svojim pratiocima je i podelila da je upravo ovaj način života zaslužan za mršavljenje.

– Svako jutro na prazan stomak popijem čašu sveže ceđenog celera ili toplu limunadu. Kad stignem, treniram dva puta dnevno. Ujutru idem u teretanu, a predveče kombinujem trening i brzi hod. Uspela sam da skinem 21 kilogram.

Saška je pokazala da joj je i suprug podrška u teretani, te da ga često natera da joj pravi društvo.

– Đoleta sam ubacila u auto i odvela na trening – napisala je ona.

Foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner