Background adbanner
calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLEDE RADIKALNE PROMENE U ŠKOLAMA OD SEPTEMBRA ZA ĐAKE! Zbog jednog prekršaja se može otići u zatvor na 3 godine! NEPOZNATI SIMPTOM SRČANOG UDARA: Ukoliko primetite ovo na nogama, odmah posetite lekara KAKO DA PREPOZNATE ZRELU LUBENICU? Jedan znak garantuje da ćete odabrati slatku kao šećer bez probanja! VLAŽNOST POSLE OLUJE NAJVIŠE POGAĐA OVU GRUPU LJUDI: Dr Nada Macura otkriva što se osećamo kao da imamo teg na glavi! “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se setila NJEGA: “Da sam ga manje volela uspelo bi!” “TRUDNOĆA MI JE RAZNELA TELO” Mina Naumović otkrila kako se oseća četiri meseca nakon porođaja! MILOŠU BIKOVIĆU PRIPALA VELIKA ČAST! Srpski glumac dobio ulogu u ovom filmu, otkriveni svi detalji ISPROBAJTE OVAJ JEDNOSTAVAN TRIK ZA POVRĆE! Kako da prepoznate da li su paradajz i krastavac prskani pesticidima! DONOSI LOŠU SREĆU! Ovu biljku nikad ne držite u stanu, posebno ako je mali! “ŽIKA JAKŠIĆ JE NEČOVEK!” Milena Ćeranić BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Pokušao je da omalovaži moje dostojanstvo!” DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvezda Balkana se pohvalila ovim uspehom! SKINUO SE SIN MELINE I HARISA! Kan Džinović izazvao haos na društvenim mrežana, komentari samo pljušte! (FOTO) EVO KOJE JE IME SANJA KUŽET DALA SINU! Ima veoma moćno značenje! ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! AKO IMATE OVO NA PUPKU, IDITE KOD LEKARA! To može da bude simptom ozbiljne bolesti! OVA NAMIRNICA SMANJUJE RIZIK OD DIJABETESA! Sadrži proteine, cink, kalcijum i jod!

“SMIRITE SE SA PITANJIMA! NISAM JA RIJALITI!” Dragan Stojković Piksi besan nakon FIJASKA: PREUZIMAM POTPUNU ODGOVORNOST!

Objavio: RHT
27/06/2024 10:16 AM

”Smirite se!”

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi oglasio se po sletanju iz Nemačke na aerodrom “Nikola Tesla”.

Predstavnik sedme sile je odmah upitao Piksija za komentar posle fijaska na Evropskom prvenstvu, a on nije imao baš prijatan odgovor.

foto: ATA Images

– Koji, bre, fijasko, ne pričajte gluposti. Borili smo se, dali sve od sebe, to ste valjda videli i sami. Nemojte od nečega da pravite nešto što nije. Ako je neko želeo uspeh, onda smo to bili mi. Ne može da se zameri nijednom igraču. Jedan bod je falio, nijanse su odlučivale – odgovorio je Piksi.

 Nije želeo srpski stručnjak da komentariše ni potencijalni otkaz.

PREUZIMA ODGOVORNOST

 Tek sam sad sleteo, pojma nemam ništa o tome – poručio je Stojković, pa dodao:

– Momci su se borili, nema ništa da se zameri igračima. Nemojte tu da mi pravite neku tragediju. Samo ste čekali… Svi su mislili da ćemo da primamo po pet golova, a mi smo svima pružili otpor. Hoćete da mi kažete da su Engleska, Slovenija i Danska bili bolji od nas? E, pa nisu, neće moći – naglasio je Piksi.

Dragan Stojković Piksi Foto:ATA images

Dragan Stojković Piksi Foto:ATA images


On je istakao da preuzima odgovornost za sve, kao i da je ponosan na momke kako su se borili za nacionalni dres.

“SMIRITE SE SA PITANJIMA! NISAM JA RIJALITI!”


– Ja sam najodgovorniji, ja odlučujem. Sve što sam uradio – učinio sam najbolje po tim. Od treninga, preko priprema utakmice, analiza protivnika, do svega što je u opisu posla. Nemojte da ste toliko… Samo se malo smirite sa pitanjima, nisam ja rijaliti.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages


Ne treba praviti senzacije. Ja sam ponosan na momke kako su predstavili Srbiju. Ne zaboravite, 90 odsto ljudi u Srbiji smatralo je da ćemo “popiti” pet ili šest golova od Engleza – poručio je selektor “orlova”, a potom nastavio u istom tonu:


– Čekali ste neuspeh, izvolite, udarajte, pljujte, vređajte. Čekali ste, nemoj da se lažemo. Ne možete da kažete da se momci nisu borili i da nisu izgarali, a to je najvažnije u sportu. Nemojte da dirate reprezentaciju, jer je ona dala maksimum. Što se kritika tiče, slobodno kritikujte, ja sam tu da primam udarce.

foto: Profimedia



Selektor “Orlova” se dotakao i hrvatske zastave na avionu kojim je ekspedicija naše reprezentacije otputovala na EURO.

– Saznao sam, ali tek kad smo sleteli u Nemačku. Nije moj posao da komentarišem tako nešto. Niti organizujem niti me to interesuje – završio je Stojković.

Podsetimo, Srbija je ispala sa Evropskog prvenstva posle grupne faze. Osvojili smo samo jedan bod i dali jedan gol na tri odigrana meča.

Hypetv.rs/N.A./M.A.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner