Background adbanner
calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL O KOME SVI BRUJE! Glumica zaprepastila svojom ulogom na filmu! Ljudi napustili bioskop da bi povraćali SKANDALOZNO! ANEBELA PROGOVORILA O LUNI I NINI:”Imala sam sreću da su moja deca ostala normalna, pored nepravde koja im je učinjena” ĐOKOVIĆ STIGAO U PARIZ! Odradio prvi trening na terenima Rolan Garosa, pa se obratio medijima ZVANIČNO OTIŠAO IZ PARTIZANA: Crno-beli se oprostili od košarkaša ANITA ULOŽILA U REMONT! Evo šta je starleta uradila na licu! Anđelo je neće prepoznati?! (FOTO) EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Porodila se bivša rijaliti učesnica, pa sve šokirala slikom iz porodilišta! (FOTO) STANISLAV BACIO OKO NA ALEKS! Šok detalji, Filip i Maja im ovo neće oprostiti! SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO LEPE VESTI! Evo kada i gde će se održati spektakularna premijera filma “Stravično” i koncert Ace Lukasa TEODORA DŽEHVEROVIĆ O NEMAŠTANI: “Ja dajem prazan novčanik i kažem slobodno ga bacite, unutra nema ništa” “TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, pa me pitao ZAŠTO NJEGOVI DRUGARI MISLE DA JE GEJ?” Jovana Cvijanović iznela detalje odnosa sa MC Stojanom VANREDNO STANJE NA PRISTANIŠTU?! Gori poznati restoran u Beton hali! Vatrogasci na terenu SKANDAL PRED OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Uhapšen brat Nikole Jokića?! Filip Car odmerava snagu na VAŠARSKOJ “KRUŠKI”! ŠALJE PORUKU Kristijanu kako će proći i ON!? Haos se nastavlja ŠOK POTEZ ANĐELE VEŠTICE! Kupila tonu hrane koju nije mogla da spakuje u auto! Prolaznici se krstili od prizora (FOTO) ISPLIVALE FOTOGRAFIJE SLOBODE I VOJINA NEVIĐENE DO SADA! Poznati par je stao na “ludi kamen” čak tri puta!? OPŠTI HAOS! Hitno se oglasila Anđela Šparavalo, pa objasnila razloge o svom nedolasku u emisiju

SLOBODA MIĆALOVIĆ ZAGOLICALA MAŠTU JAČEG POLA! Dekolte i duboki šlic, glumica pokazala čime raspolaže! (VIDEO)

Objavio: RHT
15/07/2024 7:31 PM

Sloboda Mićalović zagolicala maštu jačeg pola

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloboda Mićalović važi za jednu od naših najlepših dama sa javne scene, a sada je novim videom to još jednom dokazala.

Naime, Sloboda je objavila video, na sebi je imala dugu crnu haljinu koja je istakla njene atribute. Bujni dekolte i šlic do pola butine nikog nisu ostavili ravnodušnim, pa su odmah počeli da se nižu komplimenti na račun glumice.

Sloboda veoma vodi računa o svom telu, licu i uvek je bila u top formi, a za to je najviše zaslužena njena ishrana koje se svakodnevno pridržava. Naime, lepa glumica je potražila savet nutricioniste, obroke koje je dobila dostavljaju joj se na kućnu adresu, a njih se svakodnevno pridržava. Uporedo s tim tri puta nedeljno vežba sa ličnim trenerom.

Sloboda Mićalović zagolicala maštu jačeg pola

Sloboda Mićalović gostovala je jednoj emisiji gde je pričala na temu roditeljstva. Međutim, njena izjava o ženama koje doje i onima koje ne doje, izazvala je pravu buru na društvenim mrežama.

– Zašto ti ne bi dojila svoje dete? Nemam ništa protiv kad izabere žena da to ne radi, ali ja samo ne razumem zašto ne. Ja ne govorim o ženama koje nemaju mleko. Ako ništa drugo, kao glumica bih volela da znam psihološki, iz čega to ide… Ako se već usudiš da optužiš nas koje smo želele i imale potrebu da dojimo svoju decu… – dodala je glumica i izazvala pravi napad tviteraša.

Nakon njenog izlaganja počeli su da se nižu komentari na Tviteru poput: “Pre bih rekla da žene koje doje napadaju i kategorizuju žene koje ne doje”, “Ne osuđujem, ali zašto ne misliš kao ja, tj. kako je najbolje”, “Šta se nje tiču tuđa deca”, “Nikad nisam čula da je žena koja ne doji osudila onu koja doji, a obrnutih slučajeva ima koliko hoćeš”… samo su neki od komentara.

Glumica se ovim povodom oglasila na Instagramu.

“Ovako, izvinjavam se javno svim ženama koje su se osetile loše. Došlo je neko zlo vreme u kome niko ne sme ništa da kaže, ili pak svako sme sve da kaže, zaslužio on tu poziciju ili pak ne – napisala je glumica uz heštag: Žena ženi mora biti prijatelj.”

Hypetv.rs/M.K.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner