Background adbanner
Background adbanner

Sloba Radanović isprozivao Zorannah: “Stao mi mozak od ovog”

Objavio: RHT
01/06/2021 2:51 PM

 

Slobodan Radanović podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu snimak na kom modna blogerka Zorannah priča kako momci iz Srbije za nju ne postoje. Sloba je šokiran onim što je čuo, pa je u jednoj rečenici spustio blogerku:

Slobodan Radanović-Foto:Printscreen Instagram

“Neka mi neko prodrma glavu, stao mi mozak od ovog.”

Prilikom jednog gostovanja, Zorannah je objasnila zašto momci iz Srbije za nju ne postoje:

“Znaš šta je jako zanimljivo kod mene, što meni osoba kad živi u Srbiji, on meni kao da ne postoji. Može da bude najbolji frajer na svetu, da ima sve što meni odgovora on ako živi u Srbiji on ne postoji. Prosto ne želim da živim ovde, ne želim da moje dete odgajam ovde, više mi prija inostranstvo koje god.”

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x