Background adbanner
Background adbanner

Sloba dobio 20.000 evra za ulogu u filmu Kija ga isprozivala: “Moraš biti priznat i zaista poznat da bi glumio sam sebe”!

Objavio: RHT
07/05/2021 4:33 PM

Pevač Sloba Radanović dobio je poziv da glumi u filmu koji snima Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića. On u filmu neće glumiti sebe, već boksera i biće jedna od glavnih uloga. Još nije dobio scenario, ali dogovorena cifra za ovaj projekat iznosi 20.000 evra.

Soba Radanović i Kija Kockar – Foto:Printscreen Instagram


“Dobio sam ozbiljnu ulogu, nije da ću protrčati kroz film da igram samog sebe – rekao je Sloba u jednoj emisiji, što su mnogi shvatili kao prozivku na račun Kije, koja je u dva projekta igrala upravo samu sebe”, rekao je Sloba, a njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar našla se prozvanom pa ga je javno isprozivala:
“Prvo moraš biti priznat i zaista poznat da bi glumio sebe, jer bi za tebe micika mislili da si jedan od statista. U svakom slučaju, ti želim puno uspeha.”

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x