Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Sloba dobio 20.000 evra za ulogu u filmu Kija ga isprozivala: “Moraš biti priznat i zaista poznat da bi glumio sam sebe”!

Objavio: RHT
07/05/2021 4:33 PM

Pevač Sloba Radanović dobio je poziv da glumi u filmu koji snima Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića. On u filmu neće glumiti sebe, već boksera i biće jedna od glavnih uloga. Još nije dobio scenario, ali dogovorena cifra za ovaj projekat iznosi 20.000 evra.

Soba Radanović i Kija Kockar – Foto:Printscreen Instagram


“Dobio sam ozbiljnu ulogu, nije da ću protrčati kroz film da igram samog sebe – rekao je Sloba u jednoj emisiji, što su mnogi shvatili kao prozivku na račun Kije, koja je u dva projekta igrala upravo samu sebe”, rekao je Sloba, a njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar našla se prozvanom pa ga je javno isprozivala:
“Prvo moraš biti priznat i zaista poznat da bi glumio sebe, jer bi za tebe micika mislili da si jedan od statista. U svakom slučaju, ti želim puno uspeha.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner