Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO)

SLEDI HITNA KAZNA ZA MILJANU KULIĆ! Prekršila strogo pravilo, nije znala da kamere snimaju!

Objavio: RHT
23/02/2024 9:38 PM

Sledi hitna kazna!

Danas je u kuću Odabranih u rijalitiju stiglo pismo da takmičari koji tamo borave moraju da, kao i svakog petka, nominuju jednu osobu, kojoj će boravak u rijaliti biti direktno ugrožen.

Samo na osnovu glasova publike će se znati da li će ostati na imanju u Šimanovcima ili je takmičenje završeno.

foto: youtube/printscreen TV PINK

foto: youtube/printscreen, Sledi hitna kazna za Miljanu Kulić

Svako od njih izneo je svoje mišljenje. Najviše glasova je dobila Jelena Ilić, što će ostali takmičari saznati u subotu, kad voditeljka saopšti imena nominovanih učesnika. 

Iako je jedno od glavnih pravila da ne sme da se takmičarima u Beloj kući prenosi kako se glasalo u kući Odabranih Miljana Kulić je to prekršila.

Naime, ona je tokom emisije “Gledanje snimaka” prišla Mileni Kačavendi u pušionici i saopštila je šta se dešavalo tokom njihovih nominacija.

Tada je otkrila da će Ivanova supruga uskoro saznati da joj se “klima stolica” za opstanak u Beloj kući. 

Sutra će se u Beloj kući održati redovne nominacije, pa će ukućani, kao i publika, saznati ko će se u nedelju boriti za ostanak u kući i glavnu nagradu u Eliti.

Mnoge zanima kako će Jelenin suprug Ivan ovo podneti.

Da li ovo znači da će pokrenuti rat sa nekim novim cimerima zbog nominovanja njegove supruge ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.

Već poznato da on ovakve stvari ne prašta i surovo uzvraća kad mu neko udara na suprugu. 

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner