Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO) MILJANA IZGUBILA NA SUDU PROTIV MATORE! Skandalozni detalji incidenta: Psovala advokate, cepala tužbe i vređala mrtvu decu?!

NAŠMINKANI A KAO DA NISTE!

Objavio: RHT
24/02/2024 12:13 PM

slede trikovi!

Šminka služi da istakne na vašem licu ono što je lepo i da sakrije nedostatke.  Ali bitno je da deluje kao da i niste našminkani. Već smo pričali da je nega kože mora na prvom mestu! Negovanje  podrazumeva čišćenja lica, hidrataciju i kremu. Adektavna šminka nam daje svež izgled, a da pri tom nemate osećaj da vam koža “ne diše”.

Minimalno šminke iz ove trikove koji slede, sigurno će vam biti od pomoći.

Slede trikovi!

ono što vam j potrebno jesu:

puder, maskara , bronzer i Olovka i sjaj za usne.

Jednostavno, lako i bez dodatnih i suvišnih slojeva pudera!

Foto: ytprintscreen

Pre toga će te svakako uraditi ćiščenje lica i pripremu za šminkanje. I neka obavezno vaš izbor bude hidrantna krema za lice.

Nanošenje pudera svakako je laka stvar, ali izbor pudera je bitan. Nemojte koristiti “teške” pudere. Odaberite onakav, da ima dobru pokrivnu moć ali i da hidrira kožu. Napominjemo da setovanje ne bude prejako. Već tek da se lice ne sija.

Sada prelazimo na bronzer. Potrebna vam je četkica za senku. I umesto senke, bronzer čini pravu stvar. Dobijate dubinu oka, ali najviše svežinu.


Korišćenje pravog make-up alata takođe je važno. Kako biste izbegli da vam se podloga razmaže, koristite meku četkicu. Jednako će razmazati proizvod po koži i pobrinuti se za izgled bez mane.

Maskara je jako važna kako bi istakla vaše oči. Proizvod ne stavljajte previše. Može izgledati jako ne uredno. Dakle, dva sloja maskare je sasvim dovoljno.

Naglasite I jagodice, bradu i čelo. Tako dobijate toplinu prirodnog izgleda“.

I za kraj, sjaj za usne.Pripremite vaše usne,stavite malo pudera u prahu. Zatim odaberite tamniju boju olovke u odnosu na sjaj za usne. Kako bi pravilno Odaberite nežnu boju, tek da naglasi boju usana.

Pogledajte se sad, zar niste prelepi! o da!

HYPE.RS/A.Ć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner