Background adbanner
Background adbanner

SLAVILI MU 18. ROĐENDAN NA GROBLJU, POŽELELI DA JE ŽIV I ZDRAV: Najbizarniji srpski običaj

Objavio: RHT
18/09/2022 1:04 PM

BEOGRAD – Običaja po Srbiji ima raznih, poput vlaške crne svadbe, ali proslava punoletstva mladom pokojniku na groblju dosad je najbizarniji.

FOTO: tiktok/printscreen

Snimak sa Tik Toka, koji se brzo proširio i na druge društvene mreže, gledao se u neverici širom Srbije da bi ubrzo potom bio “skinut”.

Porodica koja tuguje za detetom koje im je smrt prerano otela upriličila je proslavu njegovog punoletstva na kojem mu je poželela “da je živ i zdrav”.

Slavlje na groblju upotpunili su plavi baloni sa brojem 18 i trpeza ravna banketu, sa pečenjem, piće, kiflicama, pitama…

FOTO: tiktok/printscreen

Švedski sto je bio postavljen na mermernoj ploči, a na njemu nema šta nema… čak i torta sa svećicama s brojem broj 18.

Na spomeniku koji se nalazi u pozadini snimka, piše da je reč o mladiću rođenom 2004. a preminulom 2021, u 17. godini života.

Čitav snimak osvanuo je na porodičnom Tik Toku, a neki od komentatora su poručili da u pojedinim krajevima Srbije postoji i takav običaj.

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x