Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Slavica doživela nezgodu na motoru! Ne može da stane na noge!

Objavio: RHT
16/06/2021 2:57 PM

Slavici Ćukteraš sve je krenulo naopako, pevačica veruje da je u pitanju retrogradni Merkur, s kojim ne može da se bori. Na snimanju spota za novu pesmu na auspuh motora ispekla je stopala, a potom jedan od fajlova sa kadrovima spota se pokvario.

Slavica Ćukteraš-Foto:Printscreen Instagram

“Slavici baš ne ide od ruke, sve joj je naopako. Na snimanju se baš ispekla po tabanima i dalje sanira rane, boli je kad stane na noge, ne može normalno da stoji. Nikako da završe sa tim spotom, baš je nervozna, ali trudi se da okrene sve na šalu”, kaže pevačicina drugarica.

“Čestitam ne znam kome, ali hajde veče je za čestitke, što jedan fajl sa spota neće da se otvori. Čekamo danima da stručnjaci poprave ono što je retrogradni pokvario, a ne mi”, napisala je Slavica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133