Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

SLAVICA ĆUKTERAŠ I ANĐELINA BRUTALNO ODGOVORILE NA SRAMNO PONAŠANJE JUTJUBERA (FOTO)

Objavio: RHT
09/04/2021 10:00 AM

Nakon šokantne izjave jutjubera Nixe ZuZu-a, u emisiji na Hype televiziji, da su žene same krive što ih neko siluje, oglasile su se brojne javne ličnosti, poput Kije Kockar, Milice Pavlović, Milice Todorović i jutjubera Bogdana Ilića, a sada su se javno oglasile i pevačice Slavica Ćukteraš i Angellina.

Naime, Slavica je bila kratka i direktna, pa nazvala jutjubera neodgojenom amebom, dok mu je Angellina oštro poručila da je on kriv što se uopšte rodio.

Slavica Ćukteraš – Foto: Printscreen
Angellina-Foto: Printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner