Background adbanner
calendar

Utorak 18. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVICA DAČIĆ: Predsednik Vučić glavna smetnja i pretnja organizovanom kriminalu SITA I JASMINA NAPRAVILE LOM, SPREMA SE HITNA INTERVENCIJA! Aneli ponižena! Janjuš:”Trebalo je na vreme da znam da će da zatrudni, bio sam nepažljiv sa ovakvom…” DNEVNI HOROSKOP ZA 18. jun! Trigon Meseca i Škorpije podiže samopouzdanje TARA SIMOV I SERGEJ PAJIĆ PODGREJALI STARU LJUBAV? Isplivala prepiska PLJUŠTE SRCA SADA JE SVE JASNO! Fanovi u transu zbog svetski popularnog muzičara! JELENA ĐOKOVIĆ NAPRAVILA LUDU ŽURKU U CENTRU BEOGRADA! Milica Todorović i Stevan Anđelković zabavljali goste do jutra (FOTO) Jedan od najpopularnijih svetskih izvođača je ljubitelj srpskih proizvoda! (FOTO) VRELA AKCIJA! SNIMAK MAJE I STANISLAVA SVE ŠOKIRAO! Krofak kipti od besa, starleta se naslađuje! Skandalozno U PREDSEDNIŠTVU ODRŽAN VAŽAN SASTANAK: Vučić razgovarao sa Miroslavom Jenčom! PEVAČICA REŠILA DA ODE POD NOŽ, A MUŽ JOJ PRETI RAZVODOM: “Kaže mi da glumim starletu” ŠOKANTNO, SVI DETRALJI ROMASE! MRAČNA TAJNA ANELI I ŠA! Mesecima se tajno viđali i bili intimni! SKANDAL! TESTOVI POD POLICIJSKOM PRATNJOM RAZVEZENI PO ŠKOLAMA! Počinje mala matura, ovo je raspored polaganja SPREMITE SE ZA TOPLOTNI UDAR! RHMZ najavio pakleni dan, stiže afrički front ANELI UGROŽAVA ŽIVOT BEBE! Potez starlete o kome se priča, kadrovi šokirali javnost RASKINULA VERIDBU?! U jeku borbe za starateljstvo, pevačica donela konačnu odluku! OPŠTI HAOS! Aneli saznala da je tužila Janjuševa žena, pa napravila karambol?! A on onda spomenuo Asmina Durdžića

Slađa Alegro se uključila u emisiju UŽIVO, pa bez ZADRŠKE progovorila o odnosu sa Sekom Aleksić!

Objavio: RHT
16/05/2022 12:00 AM

Folk pevačica Seka Aleksić dobila je rođendanski poklon od premijerne ekipe – kokošku Cvetu, nakon čega je usledilo još jedno veliko iznenađenje za muzičku zvezdu u programu uživo. Naime, u emisiju se uključila Sekina koleginica i bliska prijateljica Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro.

Instagram,com(iseka_aleksic

– Ja se samo sa njom sa estrade družim, baš smo porodični prijatelji i to – rekla je Seka, koja je bila vrlo iznenađena i srećna što čuje svoju drugaricu.

– Seku volim i ljubim do Boge i nazad. Ne možemo sada da razgovaramo kao što pričamo privatno. Uglavnom je pitanje o čemu mi razgovaramo kad se vidimo privatno. Mi ne razgovaramo o poslu, ni o kolegama, mi pričamo o deci, o vešu, o ručku i kuvanju. Dobri su nam muževi, pa ih ne ogovaramo – otkrila je Slađa u emisiji ”Premijera – Vikend specijal”, a Seka se nadovezala:

– Slađin suprug Zoran je takav car. Ona je slikala TV jednom ispred nje i uhvatila nogu njegovu u kadru. Kaže on: ”Kako si mi uhvatila nogu, kao da sam je izvrnuo”. On se šali sa tim kako Slađa neguje njihovu ćerku. Toliko mi je to simpatično i smešno, Zoran je jako duhovit, kao i Slađa. Oni se tako dopisuju preko storija, ja volim takve ljude. Veljko nije osoba koja voli da se eksponira, takav je i Slađin muž – rekla je pevačica.

– I da imam neko pitanje za Seku, ne bih delila to sa svima. Jedva čekam promociju i jedva čekam da se zavrti sve. Radujem se svemu što je spremala, drago mi je da smo tu jedna za drugu. Znam koliko je ljubavi i truda uložila u to. ”Bioskop” je ostavio jak utisak na mene i sviđa mi se ”Rana”, volim taj melos. Sviđa mi se što je sve tako moderno i drugačije – poručila je Slađa, a Seka je otkrila da ima veliku želju da obe budu trudne u isto vreme, pa otkrila i kako se njihova deca slažu.

– Rekla sam joj da bih volela da u isto vreme budemo trudne. Jakov mnogo voli Milu, oni se super slažu – otkrila je Aleksićeva.

Izvor: Pink.rs/Premijera Vikend Specijal

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner