Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

SKY OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Šmrkova grupa planirala da pevačicu Senidu “prebije, rani ili pospe kiselinom po licu”

Objavio: RHT
28/01/2023 10:55 PM

Njegova grupa je planirala fizički napad na pevačicu Senidah tokom njenog boravka u Sarajevu ili drugim lokacijama koje bi bile pogodne za izvršenje.

Foto: Printscreen Instagram

Admir Arnautović Šmrk uhapšen je 20. septembra prošle godine u okviru akcije Bumerang, a koja se odnosila na organizovani kriminal, pranje novca i druga krivična dela.

On je razotkriven preko Sky aplikacije i još uvijek je u pritvoru, a čeka se i podizanje optužnice.

Po nalogu Tužilaštva BiH akciju je provodio MUP KS, a oni su napravili izveštaj za policijske akcije u prethodnoj godini, gde su izneli šokantne detalje.

Foto: Screenshot/Admir Arnautović Šmrk

Kako se navodi njegova grupa je planirala fizički napad na pevačicu Senidah tokom njenog boravka u Sarajevu ili drugim lokacijama koje bi bile pogodne za izvršenje.

Planirano je da je „prebiju, rane ili pospu kiselinom po licu.“

Kako se dalje navodi u izveštaju oni su bili „svesni da bi na taj način joj naneli teške telesne povrede ili joj zdravlje teško narušiti, odnosno ugroziti građanski mir što su i hteli.“

Foto: Policijski izvještaj MUP-a KS. Screenshot

Navode da bi na taj način počinili krivično delo Nasilničko ponašanje i Nanošenje teških telesnih povreda.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/dnevni avaz

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner