Background adbanner
calendar

Utorak 25. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALBANCI IDU KUĆI: Španija sa tri pobede i bez primljenog gola u osmini finala DRAMA NAKON GOSTOVANJA U EMISIJI: Ništa od preseljenja u Crikvenicu? Pukla tikva između Cara i Aleksandre (FOTO) Luka Modrić „POJEO“ dres od nervoze: Pogledajte strah u očima kapitena Hrvatske! KRIVE SUDIJE ZA REZULTAT Hrvatska tragedija – u 98. minutu! Italija bacila u tugu Vatrene i u neverovatnom trileru ih dovela na rub ispadanja sa EURO! LAURA PAUSINI ODUŠEVLJENA KONSTRAKTOM Čuvena italijanska pevačica želi da joj ona bude gost na koncertu: “Divim joj se” “ISPAO SAM BUDALA, ALI SE NISAM POKAJAO” Sloba Radanović progovorio o ljudima koji su ga izdali, poručio im samo jedno! ŠA JAUČE, TRESE SE, BLAMANTNO PONAŠANJE! Jezivi krici, skandalozno ponašanje! Novi blam repera JEZIVE SCENE ŠIROM SRBIJE! APOKALIPSA! Reke teku ulicama, pravi haos VERILA SE TARA STOJANOVIĆ! Pevačica rekla sudbonosno “da”, pa pokazala prsten! VAŽNO SAOPŠTENJE PIO FONDA! Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje oglasio se sa novim zvaničnim saopštenjem MARIJA ŠERIFOVIĆ MORA DA KRIJE SINA! Pevačica morala hitno da nađe rešenje “MRZIM ŽENE KOJE ISKORIŠĆAVAJU ŽENSKU NESREĆU” Ljuba Pantović oplela po Staniji Dobrojević u D-Castu: “Gde je izgubila bebu?” LJUBA ZAPUŠILA CARU USTA: “Misliš kada otvoriš “TikTok”odmah postaneš mafijaš” Pomenula mu i ženu, Filip ima da izgori! LJUBA PANTOVIĆ OPLELA PO MAJI: “Ti si za to da te neko malo protrese u klozetu, bazenu ili diskaću” HITNO UPOZORENJE RHMZ! U naredna dva sata u ovim delovima Srbije pljuskovi i grmljavina VUČIĆ O IZBORIMA U AMERICI: “U novembru se odlučuje sudbina čovečanstva”!

“SKUPO JE BITI BREND NIKOLIJA” Pevačica opravdano neskromna: “Samo kvalitet i ulaganje u karijeru”

Objavio: RHT
07/04/2024 5:00 PM

“SKUPO JE BITI BREND NIKOLIJA”

Nikolija Jovanović gostovala je na Hype televiziji u emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” i tom prilikom otkrila važnost ulaganja u pesme i produkciju.

Ulaganje u karijeru postalo je ključni element u savremenom muzičkom svetu, gde umetnici teže da ostvare dugoročni uspeh i izgrade održivu karijeru. Jedna od istaknutih figura koja je nedavno istakla važnost ulaganja u svoju muzičku karijeru je pevačica Nikolija:

“Ljudi su navikli da ja budem drugačija i orginalna maltene do noktiju. I ako se meni slučajno desi da ponovim nešto što je već neko poneo, razapnu me. A zaborave šta smo sve u prethodnih deset godina, moj stilista Stefan Orlić i ja plasirali.Maltene smo toplu vodu izmišljali. Tako da sam ovim albumom stavila sebe u drugi plan, a muziku i pesme u prvi” nastavlja Nikolija

“SKUPO JE BITI BREND NIKOLIJA”

“Skupa je igračka ovo čime se ja bavim, ali mene ispunjava i mislim da publika to prepoznaje. Da li finansijski vredi ne znam, mislim sigurno je isplativije kada se obuče jedna haljina i snimi jedan spot, ali nisam to ja.Radim ovako kako mislim da treba, i kako mi prija.Što je veći uspeh to je potrebno i više ulagati.I samo podizati svoj kvalitet” završava Nikolija

CELU EMISIJU POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:


Hypetv.rs/N.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner