Background adbanner
calendar

Sreda 18. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OBEĆAO SAM TI! NE VADIM GA!” SKANDALOZNE PRIVATNE PREPISKE SITE AHMIĆ? Zbog OVOG MUŠKARCA je ostavila svog muža? Aleksandar Vučić o Sergeju Trifunoviću: “Moj posao kao PREDSEDNIKA je da ŠTITIM GRAĐANE SRBIJE, što se nisu oglasili iz njegove stranke?! MIONA HTELA DA POBEGNE IZ RIJALITIJA! Jovanovićeva sve priznala, zbog ovoga više nije mogla da izdrži! PORODILA SE KRSTINJA MATANOVIĆ!? Pevačica sve držača pod velom tajne, nigde se nije pojavljivala mesecima?! Ovo su svi detalji! “Od početka sam KOMENTARISAO da Dalila i Dejan NEĆE OPSTATI!” Vidoviti Dali u “MLINU SA MEMOM” otkrio svoja PREDVIĐANJA i za ove RIJALITI UČESNIKE! (VIDEO) (PROMO) “ANĐELA JE PATETIČNA, OPTUŽILA ZVEZDANA ZA NASILJE, a dobijala CVEĆE I MEDU od njega!” Rijaliti učesnica URNISALA Đuričićevu “PLAKALA ZA JANJUŠEM, PA SE ZALJUBILA U MATEJU” Asmin Durdžić brutalno opleo po Aneli, pa otkrio se čuo sa bivšim košarkašem! VUČIĆ U NACIONALNOM DNEVNIKU O VAŽNIM TEMAMA: Priština ne želi razgovor, imaju samo jedan cilj! “OVO JE SRAMOTA!” Đovani Bajramović EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV najavio TUŽBE nakon vesti o HAPŠENJU NOVO PONIŽENJE ZA ANELI AHMIĆ! Nakon što je bila intimna sa Matejom Matijevićem, on ne želi da ozvaniče vezu! Ko je Bugarka koja je ZALUDELA ĐOKOVIĆA HITOVIMA u NOĆNOM KLUBU: Njen HIT svi znaju, a postala je majka u 53. godini! (FOTO) “OVO MESTO JE BLOKIRANO!” Dačić o bombi koja je pronađena u blizini Skupštine Srbije, otkrio da li postoji opasnost za ljude i objekte u okolini! PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA SUTRA, 19. SEPTEMBAR 2024. GODINE! Pevačica Olja Karleuša iznosi sve KARTE NA STO! Goca Lazarević i njen menadžer OTKAZALI SU KONCERTE pre nego što su i zakazali! “MONSTRUM JE MALA REČ” TRUDNA Milica objavila PRIVATNE PORUKE sa Terzom nakon JAVNE PREVARE JANJUŠ JAVNO REKAO DA MU BRAT IMA TUMOR! Nakon što je objavio rezultate, otkrio da li ulazi u rijaliti! (FOTO)

S*KSI IZDANJE ANE KULIĆ! Miljanina mlađa sestra zapalila društvene mreže! (FOTO)

Objavio: RHT
18/09/2024 12:40 PM

S*KSI IZDANJE! Zapalila mreže!

Malo je poznato da je sestra poznate Nišlijke Miljane Kulić fitnes instruktorka, ali i studentkinja Filozofskog fakulteta.

S*KSI IZDANJE ANE KULIĆ! Miljanina mlađa sestra zapalila društvene mreže! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/Ancikulic

Ana Kulić krenula je potpuno drugim putem od sestre, pa je rijaliti svet nešto što nju apsolutno ne zanima.

S*KSI IZDANJE! Zapalila mreže!

Kako mnogi kažu, upravo ova sestra Kulić od njih tri, najviše liči na Mariju, a mnogi su mišljenja da je ona i najzgodnija, budući da joj je sport u krvi od malih nogu.

S*KSI IZDANJE ANE KULIĆ! Miljanina mlađa sestra zapalila društvene mreže! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/anci kulic

Sada je okačila Instagram priču koja je mamila uzdahe. Stajling u leopard printu, plavuša je upotpunila belim pantalonama, a uzak struk i pozamašna pozadina na kojoj joj mnogi mogu pozavideti, izazvao je bezbroj komentara.


MILJANA JE NAJSTARIJA

Iako je Miljana bila najposlušnije dete, kako je i sama Marija govorila, baš ona je zadala najviše glavobolja.

Jedna od njih bila je kada joj je saopštila da ulazi u rijaliti “Maldivi”, koji je bio početak njene rijaliti karijere, koja je duga već deceniju.

S*KSI IZDANJE
Foto ATA Images


BEBICA JE BOLJI OD ZOLE

U jednom od njenih retkih oglašavanja za medije, Ana je pružila podršku Nenadu Macanoviću kao izboru njene sestre u odnosu na Zolu sa kojim je sada Miljana trudna:

– Što se Nenada tiče, smatram da voli i poštuje Miljanu i apsolutno mi je nebitno kako se predstavlja i čime se bavi, dok je takav prema njoj. U svakom slučaju, bolje utiče na nju nego Lazar, a i meni je iskreno zanimljiviji i pošteniji u svakom smislu. Od strane mene će uvek imati poštovanje i samo reči hvale. Momak je vredan, radan i poseduje sve kvalitete koje muškarac treba da ima. Žao mi je što Miljana ne ume da uvidi prave vrednosti, ali se nadam da će shvatiti vremenom. Verujem da će njihova veza opstati još dugo – izjavila je Ana Kulić tada.

TRAČ O AFERI SA PROFESOROM?

Podsetimo, šuškalo se da je Miljanina sestra Ana započela romansu sa profesorom, pa je nakon skandala i tračeva koji su izbili u Medicinskoj školi u Nišu, Marija napustila rijaliti kako bi rešila probleme sa mlađom ćerkom.

Hypetv.rs/N.A/M.A.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE


PROČITAJTE I:


BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner