Background adbanner
Background adbanner

Skinula se ćerka slavnog repera! Promoviše prirodan izgled, bez i jedne hiruške intervencije!

Objavio: RHT
31/05/2021 4:52 PM

Naslednica slavnog pevača izrasla je u pravu lepoticu, a samo na Instagramu ima više od 2 miliona fanova koji redovno komentarišu i lajkuju njene objave.

Ćerka slavnog repera Eminema, Hejli Džejd Skot Maters (24) popularna je na društvenim mrežama, a poslednja fotografija u bikiniju oduševila je njene pratioce. Hejli je pokazala da je spremna za leto, propagira prirodan izgled, pa na sebi nema estetse intervencije, silikone ili filere.

Pozirala j u belo kupaćem kostimu, koji je stakao njenu figuru, a bujne grudi su bile u prvom planu

Eminemova naslednica diplomirala je psihologiju 2018. godine, a Eminem ju je dobio u braku s bivšom suprugom Kim Skot (45).

Inače, Hejli je odrasla sa sestrom od tetke Alianom, koju su Eminem i Kim usvojili jer njena majka, nije bila u stanju da se brine o ćerki. Njih dve imaju i mlađu sestru Vitni, devojčicu koju je Kim dobila iz veze sa drugim muškarcem.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x