Background adbanner
calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SIN ILONA MASKA KOJI JE POSTAO ŽENA ODGOVORIO BRUTALNO OCU! Nastao skandal: “Nisam gej i autističan, MALTRETIRAO me je zbog…” Đokovići uživaju u TURSKOJ! Saška i Đorđe ne skidaju OSMEHE, romantični RUČAK, PALME, JAHTE I LUKSUZ (FOTO) POBEDILA JE U RIJALITIJU, A ONDA BILA U VEZI SA GASTOZEM: Odjednom nestala i povukla se, a evo kako danas izgleda Zorica Dukić (FOTO) MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan i GA URNISALI?! Turistima iz BiH se SMUČIO ODMOR U GRČKOJ! “Ostali smo bez ičega, deca NEMAJU ŠTA DA OBUKU!” “Mojoj ženi smeta što DEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DECU! (VIDEO) MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MEŠA! Asmin će doživeti nervni slom, pokazala INTIMU! (VIDEO) Siniša Mali: “Hoću da pitam sve GRAĐANE SRBIJE, kako biste se osećali da vaše dete, vašeg sina neko naslika na vešalima?” Kristijan: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! ODUŠEVILA HUMANITARNIM ČINOM: Dragana Mirković donirala 20.000 KM deci iz Banja Luke, za njen koncert se traži karta više! ŠOK! BRESKVICA KLEČI U TANGAMA! Izgubila kontrolu, procurila njena šokantna izdanja (FOTO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pevačici je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima “DOŠLO JE DOTLE DA NE LIČIM NA SEBE!” Srpska manekenka iznela šokantne detalje: “Doktori su krivi”

“TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, pa me pitao ZAŠTO NJEGOVI DRUGARI MISLE DA JE GEJ?” Jovana Cvijanović iznela detalje odnosa sa MC Stojanom

Objavio: RHT
25/07/2024 12:00 PM

Skandalozno gostovanje u “SHOWBLIZ” emisiji

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su finalistkinju rijalitija koji se nedavno završio Jovanu Cvijanović.

Vatrena crnka našla se u žiži javnosti zbog navodnih afera s raznim muškarcima sa domaće estrade.

Skandalozno
Foto: HYPETV/ATA images

Ona je šokirala kada je otkrila da su po njenom ukusu najviše oženjeni muškarci, za koje tvrdi da su puni iskustva.

Skandalozno gostovanje u “SHOWBLIZ” emisiji

Nakon izlaska iz rijalitija sačekale su je tužbe nekih rijaliti učesnika, ali kako i sama kaže, nije nigde pronašla demantije za ono što je pričala o svojim ljubavnim aferama.

– Bilo bi glupo da je neko nešto demantovao, jer bih se onda ja zainatila i izašla javno sa prepiskama i fotografijama. – priča Jovana u emisiji ShowBliz čije emitovanje je zakazano za PETAK U 21H!

Foto: HypeTV/ShowBLIZ

Jedan od naslova koji su ispratili njeno učešće u rijalitiju je i da je poznati reper MC Stojan tražio od nje “čudne stvari” u krevetu, a naše bliznakinje su rešile da raskrinkaju misteriju i pitale je da im kaže kakva je to “čudna” ponuda bila.

– Malo mi je glupo da kažem, ali meni to jeste stvarno čudno, mislim da žena to radi muškarcu, devojka momku, evo ne znam. – rekla je Jovana još uvek tajanstvena.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

“TRAŽIO MI JE DA GA AN*LNO ZADOVOLJIM, JA SAM GA ODBILA, PA ME JE NAZVAO BABOM”

– Pa ne možemo ti ništa reći, moraš nam otkriti o čemu je reč, diskutabilno je šta je kome “čudno” u intimnim odnosima. – odgovorila je bliznakinja.

– Aha, pominjala si neko an*lno zadovoljavanje. – rekla je druga bliznakinja.

Foto: HypeTV/ShowBliz

– Eto, ti si to lepo sročila, ja nisam umela. – smejala se Jovana, pa dodala:

– Meni je to baš čudno bilo i nisam htela, odbila sam! A on me onda nazvao dosadnom babom. – pričala je Cvijanovićeva.

“ZAŠTO MOJI DRUGARI MISLE DA SAM JA GEJ?”

– Sećam se jednom, dok smo gledali film, Kleopatra, tačno se sećam, on kaže meni: “Jovana”, a ja kažem “Molim”. “Zašto moji drugari misle da sam ja gej?” – pričala je sve detalje odnosa sa reperom finalistkinja rijaliti formata.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ

– To te je pitao? – bila je šokirana voditeljka.

– Da! Ja u šoku! To bi bilo isto kao kada bih ja tebe sada pitala “Zašto moje drugarice misle da sam ja l*zbejka?”, mislim ne razumem. – smejala se Jovana.

CELU EMISIJU POGLEDAJTE U PETAK U 21H I NE ZABORAVITE DA OSTAVITE KOMENTAR, LIKE I SUBSCRIBE!

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner