Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

SKANDALOZNO! “Da li je ijedna rekla da ju je neko PREBIO, VEZAO I SILOVAO?”

Objavio: RHT
15/04/2021 2:00 PM

Glumica i voditeljka Marijana Mićić mnoge je šokirala izjavom o zlostavljanju u jednoj emisiji, a potom je krenuo napad od strane korisnika društvenih mreža.

Marijana Mićić-Foto:Printscreen

Voditeljka je otkrila razgovor sa jednom devojkom, koja ju je pitala da li je nju neko nekada zlostavljao. Ona je dala oštar odgovor.

“Da li ti ja ličim na nekoga ko bi mogao da bude zlostavljan? Jako je pipavo, posebno naš glumački posao, ne znamo da li je stvarno, da li je zarad uloge, ja nisam čula da je neka devojka od njih rekla: ‘On je mene prebio, vezao i silovao”, rekla je Marijana u emisiji “Ami Dži šou”.

Posle njene izjave usledile su prozivke na Tviteru da treba da je bude sramota, ali je Marijana na to odgovorila:

“Skupile se moralne gromade da komentarišu moje reči od sinoć… Ja mogu da ličim samo na nekoga ko je osudio svako nasilje i podržao devojke dok ste vi smislili šta ćete da napišete.”

Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner