Background adbanner
calendar

Petak 14. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI ESTRADNI RAT! VOJAŽ PONIZIO BAKU PRASETA! Nakon prozivki, javno mu se obratio:”Burazeru, to što je tebi propao biznis…” ”OSTAVILI SU ME KRVAVU U SNEGU” Dušica Grabović: Pola lica mi je bilo povređeno/SHOWBLIZ “JA BIH VOLELA DA JE IGRA” Sita raskrinkala sve o Anelinoj trudnoći, pa na kraju priznala “Znala sam prvi put kada je rekla…” “MOJ OTAC ZA MENE NIJE NIKAKAV ČOVEK!” Potresna ispovest Sandre Afrike: “TO NIJE OTAC!” Pevačica sa knedlom u grlu! Predsednik Vučić pred utakmicu Srbije i Engleske: Svi se potajno nadamo POBEDI (VIDEO) “ON VRŠI KONSTANTNO FIZIČKO NASILJE NAD NJOM” Sita zgrožena Janjuševim ponašanjem prema Aneli: “Da su napolju, ON BI JE PREBIO” “NISAM SE JAVILA NA POSLEDNJI POZIV SVOG OCA” Dušica Grabović molila ljude za pomoć na Instagramu boreći se za NJEGOV ŽIVOT “BILI SMO VAN SEBE, NISMO BILI SREĆNI” Sita Ahmić progovorila o Anelinoj trudnoći, a onda RASKRINKALA JANJUŠA: “Nagovara je namerno da pobaci” “NISAM MU DALA DA VIDI DETE” Sita priznala šta se desilo kada je Asmin došao u Sarajevo: “JA SAM MU BOLNA TAČKA” “ŽIVOT MI SE NAGLAVAČKE PROMENIO” Sita Ahmić progovorila o PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA, a onda otkrila gde se nalazi Anelina ćerka “ASMIN IMA DETE U DOMU! Napravio ga je N*RKOMANKI, koja ga nije htela isto kao ni on!” Ekskluzivno gostovanje Site Ahmić u D-cast (VIDEO) SANDRA AFRIKA KRŠI ZAKON? Napravila haos nasred ulice/HYPE PAPARAZZO SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Janjuš se SKINUO GO USRED PROGRAMA UŽIVO: Učesnici ne mogu da veruju, Aneli se drži za glavu “IDI ABORTIRAJ DETE” Učesnica uputila SKANDALOZNE REČI TRUDNOJ ANELI: Na ivici tuče, obezbeđenje ih opkolilo! MILJANI KULIĆ SE SLOŠILO! Zola joj saopštio poražavajuću istinu, učesnica zanemela od šoka, nije mogla da dođe sebi! Ljubomir Ljuba Bandović: Ko ne ume sa 50 dinara, ni 50 miliona mu neće pomoći!

SRAMNO! Skandalozna odluka NBA, Nikola Jokić doživeo ogromnu nepravdu!

Objavio: RHT
05/03/2024 12:53 PM

Ovu odluku nije očekivao!

Iako je imao impresivan učinak u februaru, Nikola Jokić, na iznenađenje mnogih, nije dobio nagradu za najboljeg igrača meseca u Zapadnoj konferenciji.

Foto: VM / imago sportfotodienst / Profimedia

Utisak je da se NBA liga po ko zna koji put ozbiljno ogrešila o Jokića. Pet tripl-dabl učinaka nije bilo dovoljno centru Denvera da dobije nagradu.

Denver je u februaru na 11 odigranih mečeva ostvario osam pobeda, a Somborac je pet puta bio dvocifren u tri kolone.

Upisao je tripl-dabl protiv Portlanda (27 poena, 22 skoka, 12 asistencija), Vašingtona (21 poen, 19 skokova, 15 asistencija), ponovo Portlanda (29 poena, 15 skokova, 14 asistencija), Golden Stejt Voriorsa (32 poena, 16 skokova, 16 asistencija) te Sakramento Kingsa (14 poena, 14 skokova, 11 asistencija).

Po povratku sa Ol-star vikenda beležio je impresivne brojke i njegov tim vezao je pet trijumfa, ali ni to nije bilo dovoljno.

ARSENAL PREGAZIO ŠEFILD! Utakmica za pamćenje, čeka nas spektakularna trka za titulu!

Priznanje je otišlo u ruke Luke Dončića koji je sa Dalasom imao skor 8-3. Loka je prosečno beležio u februaru 33,4 poena, 9.6 skokova i 10,3 asistencije.

Najbolji igrač u Istočnoj konferenciji za mesec februar je as Bostona Džejson Tejtum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner