Background adbanner
Background adbanner

Skandali i dalje drmaju Evroviziju! Malta iskeširala 650.000 evra za promociju pesme, a država sada traži krivca za 14. mesto!

Objavio: RHT
28/05/2021 1:17 PM

Pošto je rešen skandal oko toga je li Damijano David u toku finala Evrovizije uzimao drogu, pojavio se novi skandal vezan za ovo prestižno takmičenje. Ovaj put u središtu skandala je predstavnica Malte Destini koja je nedeljama pre početka Pesme za Evroviziju bila na vrhu kladionica i svi su joj predviđali pobedu, a na kraju je završila na 14. mestu. Nakon finala svi su se pitali kako je moguće da je od publike dobila  47 glasova, a bila je favorit.

Foto:Printscreen

Ovakav ishod pobudio je sumnje i kod vladajućih na Malti i ustanovljeno je kako je Malta potrošila više od 650.000  evra na promociju Destini i zbog toga je ministarstvo unutarnjih poslova na čelu s ministrom Carmelom Abelom zatražilo reviziju troškova jer su posumnjali kako je potrošen ogroman novac na kladionicama uoči Evosonga. Prema pisanju portala Times of Malta, zasad je poznato kako je Turistička zajednica Malte uložila 350.000 evra za promociju Destini, dok je oko 300.000 evra uložio javni servis.

Navodno su deo novca dali i stranim influencerima koji su na svojim društvenim mrežama promovirali Destini i njenu pesmu. Revizija koju je pokrenulo ministarstvo unutrašnjih poslova počinje 31. maja, a kada budu poznati rezultati, odlučiće se o tome ko će i kako snositi odgovornost.

Izvor: Alo

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x