Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Barbara Bobak dobila pomračenje usred emisije, a ovaj pevač je kriv!

Objavio: RHT
17/01/2023 5:30 PM

Ona ne želi da priča o svom bivšem dečku

Foto: Instagram/Printscreen

Mlada folkerka Barbara Bobak poslednjih godinu dana je postala hit među publikom zahvaljujući svom raskošnom glasu. Ipak, široj javnosti je postala poznata zbog svog romantičnog odnosa sa pobednikom “Zvezda Granda” Darkom Lazićem.

Popularnost Barbare je drastično skočila tokom veze sa Lazićem, ali ona želi da taj period ostavi iza sebe i smatra da je sve rekla o vezi sa njim. Barbara ne želi da svoj medijski prostor koristi za pričanje o bivšem dečku i ne želi da bude vezana za njega u javnosti.

instagram printscreen/barbara.bobak

To je pokazala i u jednoj emisiji u kojoj je nedavno gostovala, “Grand magazin”, gde je burno reagovala na prilog u kojem su bili svi naslovi koji su se pojavili u poslednje vreme i koji se uglavnom tiču Darka Lazića.

Barbara je nedavno priznala da joj je veza sa Darkom pomogla da se probije na estradno nebo, ali ju je i koštala, jer je nakon njega završila na terapijama kod psihoterapeuta. Ona želi da se fokusira na svoju muziku i da javnost prepoznaje njen talenat, a ne njen odnos sa bivšim dečkom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner