Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

SKANDAL ne jenjava! Italijan dao intervju povodom snimka na kom on navodno konzumira drogu!

Objavio: RHT
24/05/2021 10:00 AM

Nakon povratka u Italiju dao je svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, govorio i o skandaloznom snimku tokom Pesme Evrovizije.

Foto-Printscreen

Odmah po završetku Evrovizije i pobede Italije, počeli su da kruže navodi da je frontmen grupe, Damian Dejvid, pred kamerama konzumirao opijate, a snimak na kojem se ne vidi jasno šta se odvija je preplavio društvene mreže.

Damijan je odmah te navode demantovao i najavio da će se testirati kako bi dokazao da u njegovom organizmu nema nedozvoljenih supstanci.

Foto-Printscreen

– Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom – rekao je Damijan i nastavio:

Foto-Printscreen

 I to pred kamerom koja je uperena u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko! – završio je Italijan.

 Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas – navodi se u objavi grupe “Maneskin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner