Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Skandal ne jenjava! Bivši muž Tanje Savić izneo novu verziju priče, isprozivao pevačicu, ali ni ona nije ostala dužna!

Objavio: RHT
08/06/2021 7:22 AM

Još uvek zakoniti suprug pevačice Tanje Savić, biznismen Dušan Jovančević predao je u Australiji papire za razvod braka, a ovu informaciju koja bi trebalo da okonča ovu ljubavnu dramu koja traje više od godinu dana je uz fotografije i izjavu potvrdio za Alo.

Tanja Savić i Dušan Jovančević-Foto:Printscreen

On je proces rastave braka započeo juče i naglasio da će kada se sve okonča ponovo obavestiti medije.

– Sve je u redu, deca su kod mene, a Tanja je u Srbiji i ne želi da dolazi po decu. Predao sam za razvod i javljam kada dobijem potvrdu da su nas razveli – rekao je Dušan.

Jovančević je za Alo! izneo i nove detalje vezane za njegov i Tanjin odnos te naglasio da je on ostavio nju, a ne ona njega kako je pevačica izjavljivala u emisijama i intervjuima za štampane medije.

 Ja sam nju ostavio prošle godine i morao sam da čekam da prođe period od tih godinu dana da bih ispoštovao zakon i mogao da predam neophodnu dokumentaciju za razvod. Ovde mora da se sačeka najmanje godinu dana da sa partnerom budete fizički razdvojeni – objasnio je Jovančević.

Tanja Savić i Dušan Jovančević-Foto:Printscreen

Kako je građanski brak između Tanje i Dušana sklopljen u zemlji kengura još 2011. godine, sasvim je logično da će tamo biti i rastavljen, ali kako stvari stoje bez prisustva pevačice.

 Brak mogu da razvedu i bez njenog prisustva pošto ne živimo zajedno od 7. aprila prošle godine. Oni znaju da je ona u Srbiji i vide koji vremenski period nije ulazila u Australiju – rekao je Tanjin muž.

Sa druge strane kontaktirali smo Tanju Savić čija se priča znatno razlikuje od onoga što nam je rekao njen suprug:

 Nemam nameru da se pravdam čoveku koji je patološki lažov. Zahtev za razvod sam podnela davno, još kada sam podnela zahtev za vraćanje dece preko Haške konvencije. Uopšte mi nije bila namera da ostanem sa njim – rekla je Savićeva i dodala:

– On da bi nahranio svoj ego i ispao faca ubeđuje sebe i druge da je on mene ostavio prvi. To je vrzino kolo i tu nema kraja. On ima obraz kao đon, a ja radim u tišini, ne manipulišem, govorim samo istinu i borim se za pravdu i svoja prava – zaključila je pevačica.

Tanja Savić i Dušan Jovančević-Foto:Printscreen

Da je ljubav među njima bila jača, pevačica i biznismen bi 11. aprila ove godine proslavili deceniju bračnog života. Umesto toga, oni su sada na korak od razvoda. Zbog ljubavi i braka Tanja je napustila Srbiju u samom piku svoje karijere i preselila se na drugi kontinent gde je sa Dušanom dobila dva sina Maksima i Đorđa. Važili su za skladan estradni par, ali situacija među njima je bila sasvim drugačija.

Ljubavna drama i lomovi u porodici Tanje Savić se ne smiruju duže od godinu dana. Prošlog aprila tokom karantina zbog koronavirusa Dušan je otišao u Australiju i sa sobom poveo njihove sinove Đorđa i Maksima, a i dobar deo Tanjine ušteđevine, negde oko 50.000 evra, kako je pevačica ispričala jednom prilikom. Savićeva je tada alarmirala javnost i borila se da dokaže da joj je Jovančević prošlog aprila uzeo decu i bez njene saglasnosti ih odveo u Australiju. On je nedavno istakao da pevačica, navodno, ne želi da ode po decu.

Izvor: Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner