Background adbanner
Background adbanner

SKANDAL NE JENJAVA! Aca Lukas tužio Sašu Popovića i Grand zbog devet miliona evra! “Viđao sam da Popović isplaćuje kešom mnoge pevače, da li plaća porez ili ne, to ne znam”!

Objavio: RHT
16/08/2021 7:28 AM

Prašina koja se podigla nakon što je pokrenuta tema o basnoslovnim honorarima koje Ana Bekuta, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Jelena Karleuša i Viki Miljković dobijaju kao stalni članovi žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” i dalje se ne spušta.

Aca Lukas-Foto:Printscreen Instagram

Klupko je počelo da se odmotava toliko da su mediji došli do toga da je Grand produkcija, koja posluje u sklopu Junajted medije u vlasništvu Dragana Šolaka, utajila porez. U vrzino kolo iz kojeg očigledno ne mogu da izađu upleli su se tako što su sami sebe demantovali saopštenjem u kom navode da članovi žirija u ovom takmičenju nemaju ugovore s produkcijom, zaboravljajući da je doskorašnji suvlasnik Granda Saša Popović pre dve godine izjavio da Karleuša ne sedi za džabe u žiriju i da je za to odlično plaćena.

Saša Popović-Foto:Printscreen

Razni pevači su bili pitani da iznesu svoje mišljenje, stav ili saznanja na ovu temu, ali samo su Aca Lukas i Elma Sinanović imali petlju da javno govore:

Aca Lukas-Foto:Printscreen

– S obzirom na to da nikada nisam bio plaćen od strane Saše Popovića i Granda, moj producent Saša Mirkovića i ja smo pokrenuli tužbu protiv Granda u iznosu od devet miliona evra za sve zloupotrebe mog lika i dela u takmičenju “Zvezde Granda”. Viđao sam da Popović isplaćuje kešom mnoge pevače, da li je plaćao porez ili ne, to ne znam – rekao je Lukas.

Izvor:Alo/Hypetv.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x