Background adbanner
Background adbanner

SKANDAL! NACISTIČKI POZDRAV PREDSTAVNIKA UKRAJINE NA EVROVIZIJI! (VIDEO)

Objavio: RHT
16/05/2022 4:34 PM

Predstavnica Srbije na Evroviziji, Konstrakta, našla se na ovogodišnjem takmičenju na petoj poziciji, ali je na osnovu glasova publike bila četvrta, ali to nije ono što je mnogima zapalo za oko.

Naime, trenutak dok režija Evrovizije brzo viče “Seci! Reži!”, jer je snimljen predstavnik Ukrajine kako drži podignutu desnu ruku u nacističkom pozdravu publici je šokirao svet, a snimak je završio na društvenim mrežama.

Komentari ispod objava samo pljušte, a mnogi ne mogu da veruju šta se desilo na finalu Evrovizije i to baš od ove zemlje.

Izvor:Alo.rs

 

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x