Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

SKANDAL NA DODELI NAGRADA! Preminulog glumca izbacili sa liste sećanja!

Objavio: RHT
19/02/2024 9:00 AM

Skandal na dodeli nagrada!

Sinoć su gledaoci na BBC-u primetili da je BAFTA dodela nagrada zanemarila nedavno preminulog glumca Metjua Perija. A to je izazvalo skandal na dodeli nagrada!

Foto: Pinterest

I tako dok su se prisećali svih onih koji su preminuli u poslednjih 12 meseci, na spisku nije bilo Metju Perija, koji je preminuo 28. oktobra 2023. godine.

Hana Vadingam je izvela emotivnu interpretaciju pesme “Time After Time” Sindi Loper, dok je ceremonija odala počast preminulima u posebnom segmentu “In Memoriam”. Dok je uvodio segment, domaćin Dejvid Tenant je odao počast onima koji su izgubili živote, dok su se njihova imena pojavljivala na ekranu dok je Hana pevala.

Segment je završen snimkom ser Majkla Gembona u ulozi Dambldora u filmovima “Hari Poter”. Tako su fanovi ostali potreseni dok su odavali počast ikoni Holivuda, koja je preminula krajem septembra 2023. Međutim, nije bilo pomena za zvezdu serije “Prijatelji” Metjua Perija, koji je preminuo prošle godine. 

Jedan fan je na društvenim mrežama napisao: “Da li postoji razlog zašto Metju Peri nije pomenut na listi preminulih ove godine? #BAFTAs“, dok je drugi dodao: “Ne mogu da verujem da ste izostavili Metjua Perija iz In Memoriam. #BAFTA”. Treći je podelio: “Kao da niste prikazali Metjua Perija #baftas”, dok je četvrti napisao: “Kako su zaboravili Metjua Perija #BAFTAs“. Peti je dodao: “Nema Metjua Perija u memorijalu #BAFTAs?? Deluje prilično kao nepoštovanje. Da li su ga jednostavno zaboravili?”.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner