Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete” HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONSTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) SJAJA I GLAMURA NIGDE!? KARIĆEVA BIVŠA PRROMENILA PLOČU!? OVDE SU PRAVILI VENČANJE JOVANA I BOGDAN! Mladenci sve pokazali (FOTO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota” “CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se” DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JUL! Bika čekaju izazovi na poslu, Lav ima potrebu da dominira, a evo kome slede ljubavne turbulencije “ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU

SKANDAL: Maja Marinković se JAVNO ODREKLA oca!

Objavio: RHT
23/04/2022 12:00 AM

Zahvaljujući rijaliti zvezdi Maji Marinković, koju je publika zavolela u prethodnim sezonama “Zadruge”, domaća javnost imala je priliku da upozna i njenog oca Takija Marinkovića, koji je poslednjih meseci sve više medijski aktivan – brojni su natpisi o njegovom privatnom, najčešće ljubavnom životu i znatno mlađim devojkama kojima često zna da se diči.

Maji je to, po svemu sudeći, počelo da smeta, pa se oglasila nakon najnovije vesti, da je Taki osvojio zauzetu hrvatsku glumicu, i jasno poručila da više ne želi da je iko stavlja “u isti koš” sa njenim ocem.

– Molim vas da me ne zovete ni za kakav komentar u vezi Takija, nismo u dobrim odnosima, niti me interesuje šta radi i sa kim se viđa, kao što njega neće ubuduće interesovati moj život. Ne želim nikakvu povezanost sa njim – poručila nam je Maja, koja nije želela da detaljiše kada smo je pitali zbog čega je došlo do sukoba između nje i oca.

Da li su u pitanju Takijevi ljubavni, medijski istupi ili nešto treće, ostaje da saznamo.

Podsetimo, Taki Marinković govorio je o svojoj novoj romansi:

– Imam novu devojku, Taki ima sada najveću zvezdu svih vremena. Ne smem sad da kažem ko je, nije odavde, mora ovih dana da raskine sa dečkom, ali je bomba. Nije ona zauzeta, ali ja volim sve da bude čisto, ne volim ja da kvarim ničiju sreću, raskini s kim šta imaš, raščisti i onda smo mirni, to je najpoštenije, a ne da se vuku neki repovi. Reći ću vam da je iz Hrvatske i da je glumica, ali nije Nataša Moskva, nije moja drugarica, ali je poznata i videćete je uskoro – rekao je kroz smeh Majin tata.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

IZVOR:KURIR.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner