Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

SKANDAL! “La Bomba” ugledala svetlost dana bez Karleušinog dopušetnja! Pevačica sprema tužbu! (VIDEO)

Objavio: RHT
24/01/2023 5:30 PM

Pevačica Jelena Karleuša već godinama u nazad najavljuje izbacivanje novog albuma, koji nikako da izađe u javnost.

FOTO: Printscreen Instagram

Sve je više pokušaja s raznih strana da se njen projekat “Alfa” sabotira, i to samo nekoliko meseci pred njegov izlazak, pa se tako od pre nekoliko dana na društvenim mrežama širi navodna demo-verzija pesme “La bomba”.

Ona i njeni saradnici ovaj album čuvaju u tajnosti, a jedna od informacija koju je i sama Jelena iznela jeste da je jedna od pesama duet sa jednom poznatom svetskom zvezdom. JK je još 2020. godine otkrila i da je snimila duet pod nazivom “La bomba” na španskom jeziku, i to s brazilskim muzičarem, transvestitom
Pablom Vitarom.

Pevačica je pre 3 godine objavil Tiktok sound sa isečkom pesme uz koreografiju koji je za kratko vreme postao veoma popularan.

Međutim sada društvenim mrežama kruži demo verzija pesme “La Bomba” koja je sastavljena iz različitih isečaka.

Na audio-snimku jasno se čuje Karleušin glas dok peva na španskom i engleskom jeziku. Kako saznajemo pevačica sumnja na nekoga i već je sa svojim timom saradnika pripremila tužbe.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner