Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

SKANDAL! KARDAŠIJANKIN VERENIK OPET ŠVRLJA!

Objavio: RHT
28/04/2021 9:00 AM

Kardašijanka u poslednje vreme objavljuje fotografije svog vereničkog prstena s ogromnim dijamantom, a Tristan joj na svima ostavlja zaljubljene komentare, srca i emotikone dijamanta.

Instagram model Sidnej Čejs je na podkastu na Jutjubu otkrila da se viđala i bila intimna s NBA zvezdom Tristanom Tompsonom početkom ove godine.

Kloi Kardašijan-Foto:Printscreen YT

Naime, influenserka tvrdi da joj je Tristan tada rekao da je slobodan, ali ona je prekinula kontakt s košarkašem čim je saznala da je ponovo u vezi s Kloi Kardašijan.

Nakon velikog skandala između Kloi, Tristana i Džordin Vuds (23) 2019. godine, Kloi je odlučila da oprosti prevare i pusti oca svoje ćerke Tru (3) ponovo u svoj život. Vezu su navodno obnovili još u septembru 2020., a sad su izašle nove optužbe o prevari.

Sidnej je otkrila detalje o njihovom druženju.

– Bio je jako dobar – rekla je u podkastu nakon što ju je prijateljica izazvala da otkrije detalje.

Kardašijanka u poslednje vreme objavljuje fotografije svog vereničkog prstena s ogromnim dijamantom, a Tristan joj na svima ostavlja zaljubljene komentare, srca i emotikone dijamanta.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson-Foto:Printscreen YT

 Niko ti ne gleda u nokte pored tolikog dijamanta. Kakav prsten! – komentarisali su joj fanovi ispod objave.

Tristan se pojavljuje u novim epizodama popularnog realityja “Keeping Up With The Kardashians” o porodici Kardašijan – Džener, a mnogi obožavatelji komentarišu kako i dalje ne veruju “prevarantu”.

Kloi se još nije oglasila o situaciji, niti potvrdila navodnu prevaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner