Background adbanner
calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DIRLJIVO! Sin Darka Lazića UPOZNAO SESTRU SRNU! Evo kako je protekao njihov susret, FOLKER PUCA OD PONOSA! (FOTO) ZABORAVITE NA STRES UZ OVO VOĆE! Smiruje živce?! “MI SE TAKO UJEDAMO MEĐUSOBNO” Rada Manojlović progovorila o odnosu sa oženjenim Desingericom, pa šokirala priznanjem: “Desi se nešto, neka energija…” PRVO OGLAŠAVANJE EMILIJE MILOJEVIĆ NAKON POROĐAJA! Popularna influenserka se obratila pratiocima iz bolničkog kreveta, pa pokazala naslednicu! (FOTO) ZEJNA SE UDAJE?! KONAČNO SVE PRIZNALA! Pevačica progovorila o venčanju, pa otkrila zašto krije svog partnera! “DA SE PREBROJIMO NA MARAKANI” Saša Mirković najavio NEVIĐENI SPEKTAKL! “Nama nije aktuelno Ušće” (FOTO) ĆERKA UBILA NEPOKRETNOG OCA! STRAVIČAN ZLOČIN U NIŠU! Izdato zvanično saopštenje! Osumnjičena momentalno lišena slobode! “ZAMALO JE IZGORELA CELA KUĆA!” Anđela Veštica o RODITELJIMA i nemilom događaju (VIDEO) “BEZBEDNOST I ODGOVORNOST 2024.” Ivica Dačić: Smatram da je ključna reč u ovakvoj diskusiji upravo odgovornost Evo kako izgleda kuća Maje i Alena Hadrovića! EKSKLUZIVNO! Ovaj DETALJ svima zapao za oko! (VIDEO) “Prvi put VERIO, a drugi put OVERIO!” Bilal IZNENADIO SVE NAJNOVIJIM SNIMKOM SA ŽENOM NJEGOVOG ŽIVOTA! Brajlović u svom maniru sve objasnio (VIDEO) NAJNOVIJE INFORMACIJE-HYPE TV SAZNAJE: Advokat Tare Simov HITNO REAGOVAO na ODLUKU O PRITVORU ISPLIVAO NAJSKANDALOZNIJI SNIMAK AKCIJE TERZE I SOFIJE! Zajahali se pred punom spavaćom sobom! Javnost u šoku! Kako ih nije sramota!? (VIDEO) HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA MILJANU KULIĆ?! Ovo se ne oprašta! Rijaliti učesnica je sada prevršila svaku meru! SITA AHMIĆ SE SUMNJIČI ZA NIZ KRIVIČNIH DELA?! Stravične optužbe iznete u javnost! Ukupna materijalna šteta iznosi preko 80.000 evra!? SKANDAL! Gastoz PONIZIO Anđelu?! Đuričićeva TVRDI PAZAR sa njim, a evo kako joj Marinković ODGOVARA! PRŠTI NA SVE STRANE!

Skandal! Influenser osuđen zbog silovanja devojke!

Objavio: RHT
16/10/2024 3:37 PM

Influenser osuđen zbog silovanja devojke!

Influenser Kreg Strahan (33) osuđen je na šest godina zatvora nakon priznanja da je silovao devojku.Kako su tužioci na suđenju otkrili. Kreg je imao 21 godinu kada je silovao svoju žrtvu u kući u Edinburgu 2013. godine.

Najnovija!

foto:hype/ilustracija

foto:hype/ilustracija

Oni su bili u krevetu, gde ju je on neprimereno dirao po telu, a kada se probudila, shvatila je da je siluje. Njegovo ime je upisano u registar seksualnih napasnika. Dobio je i zabranu da u narednih 20 godina pokuša da kontaktira žrtvu. Ništa od ovoga možda i ne bi bilo toliko javno da jutjuber i nekadašnji didžej nije u Jutjub videu priznao šta je uradio.

Influenser osuđen zbog silovanja devojke!

On je, naime, gostujući na jednom Jutjub kanalu, ispričao. “Skroz zaje*ao i silovao devojku”, te otkrio da je bio pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

Kreg je tada ispričao i da je “pronašao Boga” 2019. godine, jer je stalno imao loš osećaj. S obzirom na to da je zbog svog posla postajao sve poznatiji u Edinburgu.

– To me je izjedalo iznutra. Razmišljao sam o samoubistvu. Postajao sam popularan, a ta senka me je pratila – ispričao je tada on. On je na svom Jutjub kanalu pokrenuo vebinar, u kom je pričao o tome kako da ljudi nađu snage da oproste sebi.

Hypetv.rs/telegraf/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner