Background adbanner
calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVI FUDBALERI VIŠE NEĆE DA IGRAJU AKO PIKSI OSTANE SELEKTOR?! Stojković se oglasio posle novog neuspeha “orlova” Američki košarkaš Majk Daum potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom POLICIJA ZATVARA ISTRAGU O SMRTI METJUA PERIJA! Konačno kraj svemu nakon višemesečnih kontraverzi?! VUČIĆ SE SASTAO SA KOPMANOM U BRISELU: “Posebna tema razgovora bili su i koraci koje Srbija treba da preduzme u ostvarivanju svoje reformske agende” POZNATI MUZIČAR PREMINUO U 41. GODINI: Milan Šuput važio za najboljeg gitaristu na srpskoj metal sceni POTPUNI HAOS! Janjuša obezbeđenje jedva iznelo na rukama, Aneli van sebe?! “PORAĐAM SE, UMIREM OD BOLOVA I SAOPŠTAVAJU MI DA IMAM TUMOR” Teška životna priča najstarije sestre Nataše Bekvalac! ZA SVE LJUBITELJE KINESKE ROBE! Ministar Vesić najavio kada se otvaraju vrata tržnog centra “Evroazija” SELIN DION PROGOVORILA O SVOJOJ BOLESTI: “Morala sam ispočetka da učim da pevam, napadi su strašni” PLJUSAK U BEOGRADU! Nevreme pogodilo prestonicu, kiša odjednom grunula! “POSLE IZGUBLJENE UTAKMICE PO TRI NOĆI NE SPAVA, JA GA TEŠIM” Piksijeva žena otkrila nepoznate detalje njihovog braka PEVAČICA SE RAZBESNELA! Pa Milenu Kačavendu nazvala svojom bledom kopijom, a tek šta je rekla o svojoj mlađoj koleginici NEMA NIGDE ZASTOJA U BEOGRADU! Godišnji odmori čine svoje, prizor koji je retko viđa! PRIPREMITE SE NA PAKAO! Evo kada se očekuje snažan “napad” ambrozije! NOVI ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! Evo gde se zatreslo tlo rano jutros DOBRO POGLEDAJTE DA LI STE NA SPISKU! Do 18 časova BEZ VODE veći deo Zemuna i Novog Beograda

SKANDAL! “IMAO SAM TELEFON U RIJALITIJU!” Šok ispovest Aleksandra Požgaja u “Vatrenom krštenju!” Završio rijaliti karijeru, pa rešio da PROGOVORI O SVEMU!

Objavio: RHT
15/12/2023 4:58 PM

U novom izdanju emisije“Vatreno krštenje” autorki, novinarki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koje se emituje svake subote u 18h na programu Hype televizije, bliznakinje su ugostile diskvalifikovanog učesnika rijalitija , bivšeg političara Aleksandra Požgaja.

Foto: Ata images/Hype TV/Ilustracija

Aleksandar je bez dlake na jeziku voditeljkama, a za gledaoce Hype televizije, do detalja ispričao svoju potresnu ispovest o svojoj borbi sa najtežom bolešću.

Požgaj je otkrio da mu je operacija tumora promenila život, te se on promenio iz korena, približio se Bogu i crkvi i počeo mirniji život.

Foto: Hypetv

On je za naše kamere izjavio da je njegova rijaliti karijera završena, te da ne planira više da ulazi u rijaliti programe, a ekskluzivno je otkrio šokantne detalje iz rijalitija koje gledaoci nisu mogli da vide.

Naime, tokom učešća u rijalitiju na Happy TV, on je proglašen švalerom, te je proživeo pravu dramu kada je prevario svoju suprugu sa dosta mlađom cimerkom, dok je uživo u programu skinuo burmu. Sada, Aleksandar u “Vatrenom krštenju” otkriva da je sve bilo deo osmišljene “glume”, te da su u tom rijalitiju, učesnici dobijali “uloge”, a da je to bila jedna od njegovih.

Foto: Hypetv

– Pričali su da štrajkujem glađu, ali sam ja jeo tamo iza, produkcija mi je donosila hranu, dok sam “kao štrajkovao”, takođe, žena mi je dolazila na nedeljnom nivou i znala je sve, bila je upućena šta će se sve dogoditi, a dobio sam i telefon – pričao je Požgaj u emisiji “Vatreno krštenje“.

Celu emisiju sa najemotivnijom ispovešću diskvalifikovanog rijaliti učesnika Aleksandra Požgaja, pogledajte sutra u 18h na programu Hype televizije.

Podsetimo, emisija “Vatreno krštenje” se emituje svake subote u 18h, kada je premijera i na Youtube kanalu Hype TV, a ukoliko ipak propustite, uvek je možete pogledati u repriznim terminima, ponedeljkom u 13h i četvrtkom u 22h na programu TV Hype.

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner