Background adbanner
Background adbanner

SKANDAL! Folk pevačica Katarina Živković isprozivala Dijanu Janković, poznatiju kao Didi J!

Objavio: RHT
25/06/2021 11:49 AM

Pevačica Katarina Živković prokomentarisala je izjavu Didi J na svom Instagramu gde je jasno stavila do znanja da se ne slaže sa istom.

Katarina Živković-Foto:Printscreen Instagram

Katarina Živković oglasila se na svom Instagram profilu povodom izjave pevačice Didi J ,,Kome je vruće neka sebi kupi jahtu”, koja je izazvala mnogobrojne komentare.

Naime, ona je objavila fotografiju gde je jasno pokazala negodovanje na tu izjavu:

– Story ,,kome je vruće neka sebi kupi jahtu” je level ,,humora” za doživotno izbegavanje bar što se mene tiče – poručila je Kaća. 

Da bi nakon toga podelila i video sa svojim fanovima u kojem se na ironičan način našalila na temu visoke temparature u gradu i izjave svoje koleginice Didi J, ali svima je bilo jasno da Katarina nije zaista to mislila, već da je u pitanju čista ironija.

– Upravo su na radiju javili da je danas najvreliji julski dan u poslednjih 100 godina!!!… paaa upravo izlazim iz stana i zanima me bas da li znate da li i gde ima neka jahta za prodaju, zna li se šta?!

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x