Background adbanner
Background adbanner

SKANDAL! Buba Koreli i Džala Brat napravili haos na nastupu, policija morala da reaguje!

Objavio: RHT
08/07/2021 9:12 AM

Buba Koreli i Džala Brat, nastupili su u Ulcinju prošle subote, 3. jula, ali je na njihovom nastupu morala navodno da reaguje i policija.

Buba Koreli i Jala Brat-Foto:Printscreen

Reperi navodno nisu poštovali pravila u borbi protiv pandemije koronavirusa i pevali su duže nego što je trenutno dozvoljeno. Pored Bube i Džale, nastupili su i drugi pevači, a nastup popularnog dvojca po planu je bio poslednji.

Trebalo je da pevaju do ponoći, ali su i nakon tog vremena nastavili da izvode svoje pesme na bini. Iako ih je policija upozoravala da treba da siđu, jer krše zabranu izvođenja muzike posle ponoći, navodno nisu obraćali pažnju na to.

Buba Koreli i Jala Brat-Foto:Printscreen

Usledila je jedna, pa druga, treća pesma, a kada su organi reda shvatili da ih neće poslušati, pozvali su pojačanje i popeli se na binu.

Posle nekoliko minuta uspeli su da ih udalje s bine, kao i da isključe muziku.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x