Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Sindi, provokativnim fotkama, zapalila Instagram!

Objavio: RHT
08/06/2021 12:17 PM

Nekadašnja članica grupe “Models”, Ivana Stamenković Sindi objavila je veoma provokativnu fotografiju kojom je dokazala da i u petoj deceniji izgleda fenomenalno.

Ivana Stamenković Sindi-Foto:Printscreen Instagram

Pevačica je pokazala koliko vredno trenira, pa ima mišiće kao isklesane, ali je odigralarešila da bude malo bezobrana.

Na pomenutoj fotki Ivana je svukla donji deo trenerke zajedno sa gaćicama, što je posebno oduševilo muški deo njenih pratilaca.

Može se primetiti da ona svakim danom izgleda sve bolje, a nedavno je Sindi otkrila i tajnu svoje linije.

 Kad su bili praznici, jela sam svakakve gluposti i rekla sam sebi dosta je, od danas sam na rigoroznoj ishrani. Jedem salate bez dresinga, piletinu, ribu i rižoto. Zaboravila sam šta volim da jedem jer konstantno jedem isto. Mislim da ljudi jedu više nego što im je potrebno– rekla je pevačica u “Pulsu Srbije”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner