Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Sin Vil Smita otvara restoran za beskućnike, a naziv je posebno bitan!

Objavio: RHT
17/05/2021 1:00 PM

Sin slavnog glumca Vila Smita (Willa Smitha), pevač i glumac, Džejden Smit (Jaden Smith), planira da otvori restoran u Los Ađelesu, u kom bi se besplatno hranili beskućnici.

https://www.instagram.com/p/CKwypnZjRl6/

Džejden će otvoriti restoran pod nazivom “Volim te” kako bi pomogao da se prehrane oni kojima je to potrebno, a mladi Smitov sin već dve godine vodi “posao” sa kamionima za hranu “Volim te”, takođe za beskućnike.

Njegovi kamioni sa hranom snabdeva beskućnike u Los Anđelesu, a novi restoran bi trebalo da ponudi trajnije rešenje i pomogne onima kojima je to neophodno. Troškove će nadoknaditi tako što će osobe koje imaju sredstva da plate hranu plaćati veću cenu, kao i osobi koja stoji iza njih.

– Beskućnici moraju da dobiju besplatnu hranu. Ali ako niste beskućnik, ne samo da morate da platite, već morate da platite više nego što vredi hrana i da platite za osobu koja stoji iza vas – rekao je Džejden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner