Background adbanner
calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE JELOVNIK TOM KRUZA! Ima 15 obroka dnevno, njegova dijeta je rigorozna! GDE SA KUĆNIM LJUBIMCIMA U VREME ODMORA? Da li pse treba ostavljati na čuvanje, a mačke same? Evo rešenja! NEMA VIŠE ŠOK CENA! RUSI NAPUŠTAJU STANOVE: Tržište nekretnina u Beogradu stabilno TANJA SAVIĆ POKAZALA ATRIBUTE! Evo čime je osvojila 11 godina mlađeg dečka (FOTO) “HVALA TI DIJANA, TO JE TVOJE REMEK DELO!” Poznata srpkinja poslala snažnu poruku Novaku i njegovoj majci, pa objavila ovaj snimak! (VIDEO) HALJINA PRIPIJENA UZ TELO, A ATRIBUTI SEVAJU! Seka Aleksić objavila vrele kadrove sa jahte, muškarcima popadale vilice! (FOTO) ON JE DOŠAO KOD MIONE I ŠA U STAN! Jovanovićeva se hitno oglasilo, pa sve objavila javno, ovome se nisu nadali! (FOTO) DADO O POVRATKU U ISLAM I ŽIVOTNOM PUTU! Pevač ekskluzivno u “D-Cast-u” otvorio dušu! DŽENIFER LOPEZ VIŠE NE NOSI BURMU! Sada je zvanično kraj, glumica uhvaćena u ovom trenutku! TOM KRUZ ĆE IZVODITI VRATOLOMIJE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Poznati glumac će imati važnu ulogu na ceremoniji zatvaranja! “U OVOJ DRŽAVI VIŠE NIKO NE VERUJE U BOGA” Sin Dragane Mirković se seli?! Šokirao sve priznanjem ŠOK! DA LI SU ŠAKO I DADO POLUMENTA BRAĆA?! Pevač ekskluzivno u “D-Cast-u” otkrio pravu istinu! MAJA MARINKOVIĆ OTIŠLA KOD NJEGA U CRNU GORU! Starleta stiže na primorje, sprema se haos! (FOTO) STRAVIČNA DRAMA MILJANE KULIĆ! Evo šta joj se sada desilo na moru, morali hitno da intervenišu, ona van sebe! NOVAK ĐOKOVIĆ NA VRHU SVETA! Hiljade ljudi pozdravilo najboljeg tenisera u istoriji i osvajača zlatne medalje na OI! (FOTO) “NAŠ ZLATNI VITEZ!” Sloboda Mićalović poslala Novaku Đokoviću snažnu poruku nakon što je osvojio zlato na OI!

SIN ANĐELINE DŽOLI I BREDA PITA PUŠTEN IZ BOLNICE! Paks je danima ležao na intenzivnoj nezi, a ovo je detaljan izveštaj lekara!

Objavio: RHT
05/08/2024 6:15 PM

SIN ANĐELINE DŽOLI I BREDA PITA PUŠTEN IZ BOLNICE!

Credit line: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naslednik Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks Džoli Pit, pušten je iz bolnice gde je proveo nekoliko dana zbog nesreće koju je doživeo u Los Anđelesu. Prilikom sudara elektirčnog bicikla koji je vozio Paks i automobila sin Anđeline i Breda je doživeo povredu glave zbog čega je Hitna pomoć brzo reagovala i odvezla ga u bolnicu u Los Anđelesu.

Prema izveštaju lekara u otpusnoj listi navodi se da je Paks pretrpeo “kompleksnu traumu”, zbog čega je nekoliko dana proveo na odeljenju intenzivne nege.

Neimenovani izvor je rekao za magazin People da je Paks pušten iz bolnice na kućno lečenje.

– Sada počinje dug put oporavka i fizikalne terapije – dodao je izvor.

Insajder je dodao da su Paks i njegova majka Anđelina Džoli “duboko zahvalni za brzu akciju lekara i izvanrednu medicinsku negu koju je dobio u bolnici”.

Paksovih petoro braće i sestara takođe su ga posetili u bolnici i pružili mu pomoć i podršku u teškim trenucima.

SIN ANĐELINE DŽOLI I BREDA PITA PUŠTEN IZ BOLNICE!

– Svi su veoma bliski – dodao je izvor magazina People.

Paks je 29. jula završio u bolnici, a Bred Pit je nekoliko puta pokušavao da stupi u kontakt sa sinom.

– Bred je uznemiren i zabrinut zbog Paksove nesreće, ali ne može da kontaktira s njim. Oseća se potpuno nemoćno jer ne može ništa da uradi. Očinska reakcija bi bila da ode u bolnicu ili ga pozove. Pokušao je toliko puta, ali deca ne prihvataju njegove pozive. Ruke su mu vezane – rekao je izvor pre nekoliko dana.

Nakon razvoda Anđeline i Breda prljav veš slavnog para isplivao je u javnost, a Paks je jasno stavio do znanja da je bliži s majkom i da je podržava. Na Dan očeva na Instagramu objavio je brutalnu poruku upućenu Pitu.

– Pretvorio si živote mojih najbližih u konstantan pakao. Možeš sebi i svetu da govoriš šta god želiš, ali istina će jednog dana isplivati na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno ljudsko biće – napisao je Paks uz Bredovu fotografiju, nastalu kada je dobio Oskara.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner