Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

SHVATIO SAM DA SAM GEJ GLEDAJUĆI MUŠKE PORNIĆE! Više su mi prijali gej pornići, znao sam da je to to!

Objavio: RHT
18/03/2023 9:30 PM

U najnovijem izdanju emisije poznate voditeljke Dalile Dragojević Da li.. sa Dalilom, Dalila je ugostila Danijela i Ivicu.

Foto: Printscreen YouTube

Njih dvojica sujavno  priznali svoju ljubav, a ovom prilikom su o tome otvoreno pričali. Danijel je priznao da je shvatio da ga privlače muškarci nakon gledanja gej pornića!

-Dok se ne pronađeš ti dosta lutaš. Na primer evo pornići, ti se tu već pronalaziš. Više ti ne prijaju strejt već gej pornići. Kada sam prvi put kliknuo na gej porniće odmah sam znao da je to to.

-Tada sam razmišljao da li da kažem svojima, moja porodica je čista ljubav i nisam želeo da krijem jer sam znao da će me podržati.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner