Background adbanner
Background adbanner

SHVATILA DA JE MUŽ VARA PA MU URADILA OVO! Brutalna osveta ostavljene žene, svi šokirani

Objavio: RHT
25/09/2022 5:00 PM

Kada je shvatila o čemu se radi, odmah je uradila po mnogima genijalan potez.

FOTO: Pixabay/robinn higgin

Dok neki ljudi, nakon saznanja o prevari partnera jednostavno odluče da raskinu ili se razvedu, drugi odluče da se osvete.

Kažu da nema ništa gore od osvete prevarene žene, a potez prevarene Amerikanke govori u prilog tome…

Naime, kada je saznala da njen muž ima aferu, odnosno da je živio dvostruki život – imao je porodicu u Njujorku i devojku u okrugu grada, a nijedna od tih žena nije znala za onu drugu.

Kada je njegova supruga saznala za aferu, umesto razvoda odlučila je da se brutalno osveti i izlepila je postere po celom gradu. Na posterima se nalazila fotografija njegove porodice, dok je glava muškarca bila zaokružena.

-Ostavio je ženu i decu u Njujorku da bi se zabavljao sa matorkom. Oženjen, a živi sa drugom ženom. Policija, molim vas, uhapsite ovog čoveka zbog prevare, prekršaja klase četiri u Virdžiniji- napisala je žena. 

I dok su se mnogi naslađivali i čestitali ženi što se dosjetila da se ovako osveti, brojni su i oni koji su je kritikovali, pre svega zbog toga što se na fotografiji nalaze i deca.

– Kako li je ovoj deci u školi sada kada svi znaju šta im se dešava u kući – prokomentarisao je jedan od korisnika Reddita, gde je i objavljena ova fotografija.

BONUS VIDEO:

Izvor: Naj žena

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x