Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Severinu privela policija!

Objavio: RHT
26/05/2021 1:25 PM

Pevačica Severina Kojić navodno je prijavljena da je komšiju iz Zagreba gađala jajima. Naime, kako se navodi, on je istakao kako su mu se jaja “cedila niz majicu i pantalone”, a sve je prijavio, pišu hrvatski mediji. Severina je policiji koja je privela na informativni razgovor, rekla da “ne zna o kakvim jajima komšija priča”, te da je “ručala za stolom sa porodicom”.

Severina Kojić-Foto:Printscreen Instagram

Njen komšija istakao je da je nakon svega imao još jedan problem.

“Neko mi je istrgao brisače na autu. Sumnjam ko bi to mogao biti, ali neću reći” poverio se Severinin komšija koji živi na zagrebačkom Kozjaku, gde i pevačica. Severina se ovim povodom nije oglašavala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner