Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Severina, u providnoj kadi, skinula gornji deo bikinija! “Raj za dušu i oči”! (FOTO)

Objavio: RHT
08/06/2021 4:26 PM

Pevačica Severina Kojić već nekoliko dana baškari se na Maldivima, a zbog kadrova u kupaćem kostimu koje je već objavila, mnogi željno isčekuju nove fotografije.

Severina Kojić-Foto:Printscreen Instagram

Seve je odlučila da mnoge obraduje provokativnim prizorom, te je pozirala u providnoj kadi, sa pogledom na more, dok je na sebi imala samo bikini.

Severina Kojić-Foto:Printscreen Instagram

Ipak, pevačica je otišla korak dalje, te je skinula gornji deo bikinija i pozirala u toplesu.

Severina Kojić-Foto:Printscreen Instagram

“Raj za dušu i oči”, “Kakva uživancija”, “Kupaći u kadi”, “Ono, kao, dođite da vam objasnim ko je ovde mama”, “Baš ti zavidim”, “Lepotica”, “Koliko lep neko može biti”, samo su neki od komentara na nove fotografije.

Severina Kojić-Foto:Printscreen Instagram

Iako sledeće godine puni 50, Severina izgleda kao “avion” i bez problema može da stane na crtu i duplo mlađim devojkama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner